Κεντρική NBA “Γλιτώνει το νυστέρι ο Τόμας”
NBA

“Γλιτώνει το νυστέρι ο Τόμας”

brad stevens isaiah thomas

brad stevens isaiah thomas

Η περασμένη χρονιά τελείωσε άδοξα για τον Αϊζέια Τόμας, με τον σούπερ-σταρ των Μπόστον Σέλτικς να πέφτει στο “καναβάτσο” κατά τη διάρκεια του 2ου αγώνα των Τελικών της Ανατολής εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο “ITαντιμετώπιζε πρόβλημα στον γοφό κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών του 2ου γύρου εναντίον των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, με αποτέλεσμα το χτύπημα να υποτροπιάσει. Ο Τόμας δεν αγωνίστηκε στα 3 τελευταία παιχνίδια της σεζόν, με τους φόβους περί εγχείρισης να κάνουν την εμφάνισή τους αλλά ο κόουτς, Μπραντ Στίβενς τόνισε πως μάλλον δεν θα χρειαστεί κάτι τέτοιο.

Ο Τόμας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση”, τόνισε ο Στίβενς, με τους δύο άνδρες να συναντιούνται πριν από 2 ημέρες, προκειμένου να δώσουν το παρόν στο meeting με τον κορυφαίο ελεύθερο παίκτη της αγοράς, Γκόρντον Χέιγουορντ. Επίσης, ο Στίβενς συνέχισε λέγοντας: “Ο Τόμας θα έχει ακόμη μια συνάντηση με τον γιατρό του σε 7 με 10 ημέρες και τότε θα αποφασιστεί το επόμενο βήμα. Τα πάντα δείχνουν ότι είναι καλά και θα είναι έτοιμος. Δεν θέλω, όμως, να είμαι απόλυτος. Είμαι προπονητής και όχι γιατρός”.

Ο Τόμας θα μπει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του την ερχόμενη σεζόν, με το μέλλον του να φαντάζει αβέβαιο. Οι μετοχές του έχουν “εκτοξευθεί” πλήρως μετά την απίθανη, περσινή σεζόν του και όλα δείχνουν ότι θα αξιώσει supermax συμβόλαιο. Οι Σέλτικς έχουν αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ, ώστε να το προσφέρουν επέκταση συμβολαίου από τώρα αλλά ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντάνι Έιτζ προτιμά να επικεντρωθεί στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, με τον Γκόρντον Χέιγουορντ σε πρώτο πλάνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…