Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γερεουδάκης: “Να ξεκινήσουμε με νίκη στο Ευρωπαϊκό”

Γερεουδάκης: “Να ξεκινήσουμε με νίκη στο Ευρωπαϊκό”

ethniki newn gunaikwn

ethniki newn gunaikwn

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Γυναικών, Γιάννης Γερεουδάκης, σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε πως η Εθνική ομάδα πρέπει να ξεκινήσει με νίκη απέναντι στην επικίνδυνη Ισλανδία (08/07, 18:15).

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πέσει σε ένα δύσκολο όμιλο με δυνατές ομάδες όπως η Γερμανία, Τσεχία, Ουκρανία, Σλοβακία και Ισλανδία. Θέλουμε να κάνουμε τέσσερις νίκες για να διεκδικήσουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου κάτι το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να μπούμε δυνατά στο κυνήγι της ανόδου στην Α’ κατηγορία. Έχουμε πολλές απουσίες σαν ομάδα, όμως είναι πολύ θετικό που είναι μαζί μας η Φασούλα και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ.”

Για την αναμέτρηση με την Ισλανδία είπε:
“Είναι σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση. Η Ισλανδία διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά μας αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Κάθε παιχνίδι για μας είναι διαφορετικό και με αυτή τη φιλοσοφία κατεβαίνουμε στους αγώνες. Απέναντι στην Ισλανδία δεν θα πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί είναι μια επικίνδυνη ομάδα.”

Για την απουσία της Θεοδώρου:
“Δυστυχώς η Θεοδώρου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Ισραήλ λόγω αρρώστιας που της παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και η ομάδα της εύχεται ταχεία ανάρρωση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…