Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Φλιώνης: “Είμαστε δίκαια στον τελικό”

Φλιώνης: “Είμαστε δίκαια στον τελικό”

flionis

flionis

Ο Δημήτρης Φλιώνης τόνισε πως η Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών προκρίθηκε δίκαια στον αυριανό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στην Κρήτη, και θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ.

Ο παίκτης, μιλώντας στον “ΣΠΟΡ FM”, ανέφερε για τη νίκη απέναντι στη Λιθουανία: “Μετά την πρόκρισή μας σκεφτήκαμε τι έγινε στο παιχνίδι, αλλά το αφήσαμε πίσω. Σκεφτόμασταν μόνο να πάρουμε την πρόκριση στο ματς με τους Ισπανούς. Προετοιμαστήκαμε σωστά, σκεφτόμασταν μόνο το επόμενο παιχνίδι, δεν υπήρχε χρόνος να σκεφτούμε τι κάναμε και τι δεν κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και εμφανιστήκαμε δυνατοί στο παρκέ”.

Ύστερα, στάθηκε στην πρόκριση επί της Ισπανίας: “Είχαμε μιλήσει για αυτή τη ομάδα. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Όλο το επιτελείο έκανε εξαιρετική δουλειά. Περιορίσαμε το τρανζίσιον παιχνίδι τους με ομαδική δουλειά και καταφέραμε να κερδίσουμε αυτή τη διαφορά. Μπροστά πήραμε σωστές αποφάσεις και νομίζω πως δίκαια είμαστε σε αυτόν τον τελικό. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι”.

Σχετικά με τον αυριανό τελικό και τον Ταμίρ Μπλατ δήλωσε: “Ό,τι πρόβλημα και να υπάρχει, μικρό ή μεγαλύτερο, θα το αφήσουμε εκτός γηπέδου. Δεν το σκεφτόμαστε και πάμε δυνατά να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Ο Μπλατ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πρέπει να τον περιορίσουμε σωστά για να μειώσουμε τις επιλογές του Ισραήλ στην επίθεση. Σίγουρα πρέπει να σταματήσουμε την πολύ καλή πορεία τους”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ότι αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στην Εθνική Νέων Ανδρών: “Ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο, και για την παρέα, καθώς είμαστε όλα τα παιδιά αρκετά χρόνια μαζί, και για όλο τον κόσμο που μας στηρίζει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…