Κεντρική NBA Εξαιρετικός και πάλι ο Φουλτζ (vids)
NBA

Εξαιρετικός και πάλι ο Φουλτζ (vids)

markelle fultz sixers 1

markelle fultz sixers 1

Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Μαρκέλ Φουλτζ έστρεψε πάνω του τα φώτα τη δημοσιότητας στο summer league, πραγματοποιώντας άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση. Οι Φιλαδέλφια 76ερς δεν κατάφεραν να επιβληθούν των Γιούτα Τζαζ, χάνοντας με 100-94 αλλά το νο.1 του Ντραφτ φρόντισε να φανερώσει ένα μέρος του ατελείωτου ταλέντου του.

Συγκεκριμένα, ο Φουλτζ είχε 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής, με 4/8 τρίποντα αλλά και 6 λάθη. Η εκτελεστική του δεινότητα είναι αναμφισβήτητη, εκτελώντας υπό κάθε συνθήκη ενώ έμπαινε δυναμικά προς το καλάθι, τελειώνοντας τις φάσεις πάνω από τα υψωμένα χέρια των αντιπάλων. Ακόμη, έδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα μέσω του πικ-εν-ρολ, είτε σουτάροντας, είτε πασάροντας.

Μπορεί να σημείωσε 13 πόντους στην τελευταία περίοδο και να ήταν ο κύριος εκφραστής του comeback των Σίξερς αλλά οι Τζαζ κράτησαν γερά στο κρίσιμο σημείο και πήραν τη νίκη. Ο Ντάντε Έξουμ ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης, με 26 πόντους και 10 ασίστ ενώ, το νο.13 του φετινού Ντραφτ, Ντόνοβαν Μίτσελ σταμάτησε στους 15.

Ιδού και τα αναλυτικά highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…