Κεντρική NBA Έτοιμος να γίνει ανταλλαγή ο Καρμέλο!
NBA

Έτοιμος να γίνει ανταλλαγή ο Καρμέλο!

carmelo anthony knicks

carmelo anthony knicks

Οι πιθανότητες παραμονής του Καρμέλο Άντονι στους Νιου Γιορκ Νικς φαντάζουν πλέον μηδαμινές, με τον 33χρονο σούπερ-σταρ να μοιάζει έτοιμος να “σπάσει” τον όρο της no-trade cluase και να γίνει ανταλλαγή, σύμφωνα με τις πηγές του ESPN. Οι Χιούστον Ρόκετς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι οι σπουδαιότεροι υποψήφιοι, ώστε να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, με τις επόμενες μέρες να αναμένονται “καυτές”!

Συγκεκριμένα, οι Ρόκετς θα επιχειρήσουν να πλαισιώσουν τους Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ με τον Άντονι, δημιουργώντας μια “πυρηνική” τριάδα, ικανή να τα βάλει με τους πάντες! Η προοπτική αυτή δεν αφήνει αδιάφορο τον Άντονι, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες να έχουν “ανάψει” τις τελευταίες μέρες αλλά μια ενδεχόμενη συμφωνία φαντάζει ακόμη μακρινή, όπως αναφέρει πάντα το ESPN. Ένα από τα υποψήφια ανταλλάγματα, πάντως, είναι ο Ράιαν Άντερσον, με τον πάουερ-φόργουορντ των Ρόκετς να είναι ανεπιθύμητος στην ομάδα εξαιτίας του πολύ υψηλού συμβολαίου του (61.3 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 3 χρόνια).

Όσον αφορά το Κλίβελαντ, πρόκειται για τον πλέον προτιμητέο προορισμό του Άντονι λόγω της παρουσία του πολύ καλού του φίλου, ΛεΜπρόν Τζέιμς. Το ενδεχόμενο να προσληφθεί ο πρώην τζένεραλ μάνατζερ των Καβς, Ντέιβιντ Γκρίφιν στη θέση του προέδρου των Νικς ίσως παίξει τον δικό του, ξεχωριστό ρόλο.

Οι Νικς αρνούνται πεισματικά να πληρώσουν το buy-out του παίκτη και να τον αφήσουν ελεύθερο, επιμένοντας να τον ανταλλάξουν. Δύσκολα, όμως, θα λάβουν επιθυμητά ανταλλάγματα, με δεδομένο ότι ο Άντονι ελέγχει την όλη διαδικασία. Το συμβόλαιό του προβλέπει απολαβές ύψους 54 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα 2 χρόνια, με τους Νικς να ψάχνουν νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες, ώστε να φθάσουν σε συμφωνία με κάποια ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…