Κεντρική NBA Έστρεψε και πάλι τα βλέμματα πάνω του ο Λόνζο Μπολ (vids)
NBA

Έστρεψε και πάλι τα βλέμματα πάνω του ο Λόνζο Μπολ (vids)

lonzo ball lakers

lonzo ball lakers

Τα… παπούτσια φαίνεται πως έχουν κάνει τη διαφορά όσον αφορά την απόδοση του Λόνζο Μπολ, με τον 20χρονο πλέι-μέικερ να “πετάει” πάνω στο παρκέ από τότε που εγκατέλειψε την Big Baller Brand. Ο Μπολ κυριάρχησε στο χθεσινό παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς και συνέβαλλε τα μέγιστα, προκειμένου οι “λιμνάνθρωποι” να προκριθούν στα προημιτελικά του summer league στο Λας Βέγκας.

Πιο αναλυτικά, ο Μπολ πέτυχε το 2ο τριπλ-νταμπλ του στη διοργάνωση, έχοντας 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ ενώ έκλεψε και 5 φορές την μπάλα! Ουδείς άλλος παίκτης στην ιστορία των summer leagues δεν έχει κατορθώσει να μοιράσει +10 ασίστ σε 3 σερί ματς, με τις αρετές του Μπολ να “ξεχειλίζουν” παρά τα πολύ μέτρια ποσοστά του (6/20 σουτ, 2/10 τρίποντα).

Φορώντας τα adidas του Τζέιμς Χάρντεν, ο Μπολ εντυπωσίασε και πάλι με τις laser πάσες του, οι οποίες έφθαναν πάντοτε στον στόχο και πυροδοτούσαν αιφνιδιασμούς σε αρκετές περιστάσεις. Το χέρι του δεν έχει ζεσταθεί ακόμα στο συγκεκριμένο τουρνουά ενώ υπέπεσε και σε 7 λάθη αλλά τα θετικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του “λάμπουν” εκτυφλωτικά πάνω στο παρκέ, επισκιάζοντας τα αρνητικά.

Αναλυτικά τα highlights του Μπολ

Πέρα από τον Μπολ, εξαιρετική παρουσία είχε και πάλι ο Κάιλ Κούζμα, πετυχαίνοντας 20 πόντους ενώ ο Βάντερ Μπλου είχε 18 και ο Ίβιτσα Ζούμπατς έφθασε σε επίπεδα νταμπλ-νταμπλ (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Από την άλλη, ο Κέι Φέλντερ πήρε το Κλίβελαντ στις πλάτες του με 25 πόντους αλλά η προσπάθειά του δεν ήταν αρκετή.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…