Κεντρική Ασίστ Shadow Επιτυχημένο το 2ο Basketball Camp της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ (pics)

Επιτυχημένο το 2ο Basketball Camp της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ (pics)

Εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε το 2ο Basketball Camp της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ, όπου φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ”. O Διευθυντής της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, Δημήτρης Γκόφας, μαζί με το προπονητικό του επιτελείο, έδειξαν στα νεαρά παιδιά τα μυστικά, ώστε να φτάσουν να αγωνίζονται στο υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κέρδισε τις εντυπώσεις και το 2ο Basketball Camp της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ!

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Basketball Camp της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ, το οποίο διεξήχθη -πού αλλού;- στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ”, και αν μη τι άλλο το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό, με το προπονητικό staff και τους αθλητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα επόμενα events!

Το πρωτοποριακό προπονητικό πρόγραμμα εκπονήθηκε εξ ολοκλήρου από τον μετρ της ατομικής βελτίωσης και Διευθυντή της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, Δημήτρη Γκόφα, ο οποίος μαζί με το άριστα καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο του Camp έδειξαν στους νεαρούς μπασκετμπολίστες μερικά απ’ τα μυστικά για να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο, δουλεύοντας πάνω στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

Τι περιελάμβανε αυτό το επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα; Ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας, τεχνικής με έμφαση στην επαφή με τη μπάλα και βελτίωσης ντρίμπλας/σουτ, αμυντικές και επιθετικές συνεργασίες pick n’ roll (Hard show, switch, parallel, trap, ice) και όχι μόνο, όπως, βέβαια, και βίντεο-ανάλυση πάνω στα όσα διδάχθηκαν οι αθλητές όλες αυτές τις ημέρες, λαμβάνοντας έτσι πολύτιμα ερεθίσματα!

Για ακόμη μία φορά, ο μεγάλος Χορηγός της Ακαδημίας μας, EDEKA A.E. Τεχνική Μελετητική, με την αμέριστη στήριξή της, συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχία του 2ου Basketball Camp μας.

Φυσικά, καθοριστική συμβολή είχαν τόσο η εταιρεία STARGAZER ΑPPS (www.stargazer-apps.com), η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, όσο και η εταιρεία αθλητικού ρουχισμού PO COMPANY.

Ευχαριστούμε μέσα απ’ την καρδιά μας τις χορηγούς εταιρείες και αισθανόμαστε υπερηφάνεια για την άψογη συνεργασία μας.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους νεαρούς αθλητές που έδειξαν ιδιαίτερη προσήλωση και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, φέρνοντας εις πέρας το απαιτητικό πρόγραμμα του 2ου Basketball Camp της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ!

Καλό καλοκαίρι και… τα καλύτερα έρχονται!”.

Φωτογραφία του Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών.

Φωτογραφία του Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών.

Φωτογραφία του Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών.

Φωτογραφία του Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…