Κεντρική NBA Επιστρέφει στην Ιντιάνα ο Κόλισον
NBA

Επιστρέφει στην Ιντιάνα ο Κόλισον

darren collison kings

darren collison kings

Οι Ιντιάνα Πέισερς βρίσκονται σε φάση ανοικοδόμησης μετά την αποχώρηση του Πολ Τζορτζ, επιθυμώντας πλέον να “χτίσουν” γύρω από τους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες του ρόστερ. Πέραν, όμως, της απώλεια του Τζορτζ υπήρχε ακόμη μια θέση που έπρεπε να καλυφθεί και αυτή δεν ήταν άλλη από του πλέι-μέικερ, μετά τη φυγή και του Τζεφ Τιγκ. Οι Πέισερς κινήθηκαν στην ελεύθερη αγορά και βρήκαν άμεσα αντικαταστάτη, ο οποίος θα είναι ο Ντάρεν Κόλισον.

Ο Κόλισον θα επιστρέψει στην Ιντιάνα μετά από 5 χρόνια, καθώς την υπηρέτησε κατά τον 2ο και τον 3ο χρόνο της επαγγελματικής του καριέρας. Ο βραχύσωμος γκαρντ θα βάλει την υπογραφή του σε 2ετές συμβόλαιο ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρει το ESPN, με τους Πέισερς να έχουν χώρο 13 εκατομμυρίων στο σάλαρι καπ μετά την κίνηση αυτή (και 17 αν ξεφορτωθούν τα μη εγγυημένα συμβόλαια).

Την περασμένη σεζόν, ο Κόλισον διετέλεσε χρέη βασικού πόιντ-γκαρντ στους Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας 13.2 πόντους και 4.6 ασίστ ανά αγώνα, με 41.7% στα σουτ 3 πόντων. Αναμένεται να έχει αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής την επόμενη χρονιά, με τον Κόλισον να είναι ο κουμανταδόρος ενός νεανικού συνόλου, με τους Μάιλς Τέρνερ, Βίκτορ Ολαντίπο και Γκλεν Ρόμπινσον σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η μόνη σοβαρή εκκρεμότητα αφορά στο μέλλον του Μόντα Έλις στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…