Κεντρική NBA Ενθουσιασμένοι με τον Χέιγουορντ οι παίκτες των Σέλτικς (pics)
NBA

Ενθουσιασμένοι με τον Χέιγουορντ οι παίκτες των Σέλτικς (pics)

gordon hayward chris paul

 

gordon hayward chris paul

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Μπόστον Σέλτικς, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες της ομάδας για πρόκριση στους Τελικούς, καθώς είναι ένας εκ των κορυφαίων all-around φόργουορντ του πρωταθλήματος. Όπως είναι φυσιολογικό, οι νέοι συμπαίκτες του έχουν κατενθουσιαστεί με την προοπτική αυτή, φροντίζοντας να κοινοποιήσουν τη χαρά τους μέσω των social media.

Τόσο ο Αϊζέια Τόμας, όσο και οι Αλ Χόρφορντ και Μάρκους Σμαρτ εξέφρασαν την ευτυχία τους για την εν λόγω εξέλιξη αλλά την παράσταση “έκλεψε” ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram η γυναίκα του Αϊζέια, στο οποίο διακρίνεται ο άνδρας της και ηγέτης των Σέλτικς να επιδίδεται σε ξέφρενο χορό! Αναγκάστηκε, όμως, να το διαγράψει λίγο αργότερα όταν τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Χέιγουορντ δεν είχε οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τη Βοστόνη!

Στην αντίπερα όχθη, η απογοήτευση είναι ξεκάθαρη στο “στρατόπεδο” της Γιούτα, με την ομάδα να αποχαιρετά και να ευχαριστεί τον παίκτη μέσω μηνύματος στο Twitter. Τη στεναχώρια του εξέφρασε και ο νέος πλέι-μέικερ της ομάδας, Ρίκι Ρούμπιο ενώ, το πανεπιστήμιο του Μπάτλερ ανάρτησε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο Χέιγουορντ μαζί με τον κόουτς, Μπραντ Στίβενς από την κοινή πορεία τους στους “Bulldogs”, με τους δύο άνδρες να επανασυνδέονται μετά από 7 χρόνια!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…