Κεντρική NBA Ενίσχυση με ΜάκΛεμορ για τους Γκρίζλις
NBA

Ενίσχυση με ΜάκΛεμορ για τους Γκρίζλις

ben mclemore kings

ben mclemore kings

Οι Μέμφις Γκρίζλις θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μπεν ΜάκΛεμορ, ο οποίος αποχωρεί από το Σακραμέντο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο 24χρονος γκαρντ θα ενταχθεί στο ρόστερ των “αρκούδων”, δίνοντας άλλη πνοή στον επιθετικό τομέα της ομάδας.

Το νέο συμβόλαιο του ΜάκΛεμορ προβλέπει απολαβές ύψους 10.7 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα 2 χρόνια, σύμφωνα με το ESPN. Η συνεργασία του με τους Κινγκς έληξε μετά από 4 χρόνια, με το όνομά του να κάνει “γκελ” στην ελεύθερη αγορά, με την άποψη ότι δεν έχει δείξει ακόμη το maximum των δυνατοτήτων του να “ακούγεται” πάρα πολύ.

Την περσινή σεζόν, ο ΜάκΛεμορ είχε 8.1 πόντους και 2.8 ριμπάουντ ανά αγώνα, εκτελώντας με 38.2% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Πρόκειται για ένα κλασικό “2άρι”, συνδυάζοντας αθλητικά προσόντα και εκτελεστική δεινότητα σε καλό βαθμό. Μπορεί να μην έχει την ιδιότητα να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού αλλά ο τρόπος, με τον οποίο βλέπει το καλάθι μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμος στην ομάδα του Μέμφις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…