Κεντρική Β' Εθνική Ενίσχυση με Ιωακειμίδη

Ενίσχυση με Ιωακειμίδη

iwakeimidis symewn eleysina

iwakeimidis symewn eleysina

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανελευσινιακού, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Συμεών Ιωακειμίδη, ο οποίος αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στις θέσεις “2” και “3”.

Την περσινή σεζόν, ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ ξεκίνησε στη Γερμανία, ωστόσο ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Basket League με τον Κόροιβο. Όπως ανακοίνωση η ομάδα, ο Ιωακειμίδης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και εύχεται η ομάδα να αποτελέσει έναν σημαντικό σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

“Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει άλλη μία σημαντική μεταγραφή ποιότητας, του Συμεών Ιωακειμίδη, ο οποίος καλύπτει τις θέσεις 2,3 (γεννηθείς το 1989, 1,97 ύψος). Ο Συμεών Ιωακειμίδης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΡοδόπουλουΑστέρια Θεσσαλονίκης και κατόπιν αποκτήθηκε από τον Άρη Θεσσαλονίκης όπου ανδρώθηκε στις μικρές ομάδες του Συλλόγου. Παράλληλα αποτέλεσε μέλος των μικρών Εθνικών Ομάδων κατακτώντας μάλιστα και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων το 2007.

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του η Ολυμπιάδα Πατρών (Α1 Κατηγορία), ο Ερμής Λαγκαδά (Α2 Κατηγορία), η ΜΕΝΤ και ο Πιερικός Αρχέλαος. Κατόπιν επέστρεψε στον Άρη για να ακολουθήσει καριέρα και στη Γερμανία με τη φανέλα της BG Hagen στη Β’ Μπουντεσλίγκα. Επέστρεψε τον προηγούμενο Ιανουάριο 2017 στην Ελλάδα κι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κοροίβου Αμαλιάδας στην Basket League. Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού καλωσορίζει τον Συμεών στο Σύλλογο κι εύχεται να αποτελέσει η ομάδας μας άλλο ένα σημαντικό σταθμό της καριέρας του”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…