Κεντρική Γυναίκες Ενισχύεται ο Άρης

Ενισχύεται ο Άρης

sofia gritzali aris gynaikes

sofia gritzali aris gynaikes

Η μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Άρη συνεχίζεται με το σύλλογο να ανακοινώνει δύο παίκτριες, οι οποίες θα τεθούν στο ρόστερ του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η 18χρονη γκαρντ, Σοφία Γκρίτζαλη, ανανέωσε το συμβόλαιό της και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Άρη για την καινούρια σεζόν ενώ ανακοινώθηκε και η, επίσης, 18χρονη φόργουορντ, Λιάνα Γκομεϊσβίλι, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή με τη μορφή δανεισμού από τους Αμπελόκηπους Μενεμένης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τις δύο παίκτριες:

“Και τη νέα χρονιά στον ΑΡΗ η Σοφία Γκρίτζαλη! Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια Σοφία Γκρίτζαλη, για έναν ακόμα χρόνο! Η παίκτρια θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στις νεάνιδες και στις γυναίκες του ΑΡΗ και είναι γεννηθείσα στις 14/3/2001, έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2“.

“Στον ΑΡΗ η Λιάνα Γκομεϊσβίλι! Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Λιάνα Γκομεϊσβίλι! H Λία αγωνίζονταν την περσινή χρονιά στις κορασίδες και στις νεάνιδες του Ηρακλή με υποσχετική από την ομάδα ΑμπελόκηποιΜενεμένης. Η παίκτρια είναι γεννηθείσα στις 28/7/2001 και αγωνίζεται στη θέση 4 και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στις νεάνιδες και στις γυναίκες του ΑΡΗ. Καλή επιτυχία Λία!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…