Κεντρική NBA Ένας “καμικάζι” αμυντικός στο Χιούστον!
NBA

Ένας “καμικάζι” αμυντικός στο Χιούστον!

pj tucker toronto raptors

pj tucker toronto raptors

Οι Χιούστον Ρόκετς έχουν “κλέψει” την παράσταση στη φετινή free-agency, φέρνοντας στην ομάδα τον Κρις Πολ μέσω sign-n-trade από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και συνθέτοντας ένα απίθανο δίδυμο στην περιφέρεια με τον Τζέιμς Χάρντεν. Ο τομέας που χρειάζονται, πλέον, ενίσχυση οι “ρουκέτες” είναι στον πάγκο, εκεί όπου οι ομάδες του Μάικ Ντ’Αντόνι συνήθως υστερούν. Για τον λόγο αυτό ενέταξαν στο ρόστερ τους τον αμυντικό σπεσιαλίστα, Πι Τζέι Τάκερ!

Ο πρώην παίκτης του Άρη έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ύψους 32 εκατομμυρίων δολαρίων για 4 χρόνια και θα έχει ρόλο αναπληρωματικού σμολ-φόργουορντ, πίσω από τον Τρέβορ Αρίζα. Οι Ρόκετς προσπάθησαν να φέρουν στην ομάδα τον Άντρε Ιγκουοντάλα αλλά εκείνος αποφάσισε να μείνει στο Γκόλντεν Στέιτ, οπότε στράφηκαν στη λύση του Τάκερ, ο οποίος θα δώσει άλλη πνοή στην ανασταλτική λειτουργία του Χιούστον.

Την περασμένη χρονιά, ο Τάκερ αγωνίστηκε στους Φοίνιξ Σανς και στους Τορόντο Ράπτορς, καθώς έγινε ανταλλαγή εντός της σεζόν, έχοντας 6.8 πόντους και 5.7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα physical αμυντικό, ο οποίος δεν φοβάται τη σωματική επαφή. Έχει την ιδιότητα να εξουθενώσει τον αντίπαλο με την άμυνά του στην περιφέρεια, μαρκάροντας συχνά τον κορυφαίο παίκτη των αντιπάλων. Στην επίθεση, είναι ένας αξιοπρεπής σουτέρ 3 πόντων, έχοντας ποσοστό ευστοχίας της τάξεως του 35.1% κατά μήκος της καριέρας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…