Κεντρική NBA Έμεινε και ο ΜακΓκί στους Γουόριορς! (vid)
NBA

Έμεινε και ο ΜακΓκί στους Γουόριορς! (vid)

javale mcgee

javale mcgee

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν κάνει θαυμαστή δουλειά τη φετινή off-season, ανανεώνοντας τα συμβόλαια όλων των παικτών που αποτελούν τον βασικό κορμό τους (Ντουράντ, Κάρι, Ιγκουοντάλα, Λίβινγκστον, Γουεστ, Πατσούλια). Οι “πολεμιστές” θα είναι εξίσου πανίσχυροι και του χρόνου, φροντίζοντας να “δέσουν” και τον Τζαβέλ ΜακΓκί στο Όκλαντ, παρά τις συνεχείς φήμες ότι ο 29χρονος σέντερ θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες.

Συγκεκριμένα, ο ΜακΓκί συμφώνησε να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, λαμβάνοντας minimum απολαβές από την ομάδα (veterans minimum). Η ανανέωση αυτή σημαίνει ότι οι Γουόριορς έχουν πλέον 15 εγγυημένα συμβόλαια στο ρόστερ τους, αριθμός που είναι και ο μεγαλύτερος δυνατός, κάτι που θέτει τον γκαρντ, Ίαν Κλαρκ εκτός ρόστερ, σύμφωνα με το CBS.

Όσον αφορά τον ΜακΓκί, την περσινή σεζόν είχε 6.1 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και σχεδόν 1 τάπα ανά αγώνα, αγωνιζόμενος για περιορισμένα χρονικά διαστήματα. Παρ’όλα αυτά, η παρουσία του έδινε άλλη πνοή στη φροντ-λάιν του Γκόλντεν Στέιτ, καθώς είχε την ιδιότητα να σαρώνει στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη και να υποδέχεται λόμπες ενώ κατάφερνε, ανά διαστήματα, να προστατεύει επαρκώς το καλάθι στην άμυνα.

Ο ίδιος, μάλιστα, φρόντισε να εκφράσει τη χαρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του με ένα βίντεο στο Instagram.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…