Κεντρική Eurobasket Ελλείψει Γιόκιτς στο Ευρωμπάσκετ η Σερβία

Ελλείψει Γιόκιτς στο Ευρωμπάσκετ η Σερβία

nikola jokic serbia

nikola jokic serbia

Η Εθνική Σερβίας διαθέτει πολλούς σταρ στο ρόστερ της αλλά ο πιο “αστραφτερός” εξ αυτών δεν θα δώσει το παρόν στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Νίκολα Γιόκιτς, με τον σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς να ενημερώνει τον κόουτς, Σάσα Τζόρτζεβιτς σχετικά με την απόφασή του.

Ο Νίκολα Γιόκιτς συναντήθηκε με τον προπονητή της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς και τον ενημέρωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ. Η απόφασή του έχει να κάνει κυρίως με την προτίμηση του παίκτη να αφοσιωθεί σε ατομικές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της off-season ώστε να είναι ακόμη πιο βελτιωμένος την επόμενη χρονιά”, αναφέρει το ρεπορτάζ του Eurohoops. Ο Γιόκιτς προέρχεται από μια υπέροχη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκαθιδρύθηκε στον νου των φιλάθλων ως σταρ. Συγκεκριμένα, είχε 16.7 πόντους, 9.8 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ ανά αγώνα, σαγηνεύοντας τα πλήθη με τον φινετσάτο και αποδοτικό τρόπο παιχνιδιού του.

Ο Γιόκιτς αγωνιζόταν για 27.9 λεπτά ανά αγώνα πέρσι, με την κούρασή του να είναι εμφανής, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Συχνά-πυκνά ανέφερε ότι είναι εξαντλημένος μετά από κακές παρουσίες του και οι φήμες περί αποχής του από την Εθνική Ομάδα είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, όπως αναφέρει το denverstiffs.com.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…