Κεντρική NBA “Έλαμψε” και πάλι ο Μάικ Τζέιμς! (vid)

“Έλαμψε” και πάλι ο Μάικ Τζέιμς! (vid)

mike james suns

mike james suns

Ο “εκρηκτικός” Μάικ Τζέιμς άφησε την καλύτερη “παράστασή” του για το τέλος, έστω και αν αυτή δεν συνοδεύτηκε από νίκη της ομάδας του. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού πήρε την ομάδα στις πλάτες του, σημείωσε εξαιρετικά νούμερα αλλά οι Φοίνιξ Σανς ηττήθηκαν από τους Μέμφις Γκρίζλις με 102-98, χάνοντας την ευκαιρία να προκριθούν στα προημιτελικά του summer league στο Λας Βέγκας.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, σταματώντας στους 32 πόντους με 11/16 σουτ και 7/7 βολές ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και έκλεψε 3 φορές την μπάλα σε 37 λεπτά συμμετοχής! Για άλλη μια φορά, ήταν πολύ δυνατός στο πικ-εν-ρολ παιχνίδι, πασάροντας και σκοράροντας με υψηλή αποδοτικότητα ενώ ευστόχησε σε αρκετά σουτ μετά από ντρίμπλα. Τελείωσε αρκετές φάσεις κοντά στο καλάθι και παρότι υπέπεσε σε 6 λάθη, η παρουσία του στην επίθεση κράτησε, εν πολλοίς, το Φοίνιξ στο παιχνίδι. Ευστόχησε, μάλιστα, σε step-back τρίποντο 21.8” πριν από το τέλος, ισοφαρίζοντας το ματς σε 98-98 αλλά το Μέμφις είχε τις λύσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Αναλυτικά τα highlights του Τζέιμς

Πέραν του Τζέιμς, ο Ντράγκαν Μπέντερ έδειξε ξανά ότι είναι ένα πολλά υποσχόμενο project, τελειώνοντας το ματς με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Σακίλ Χάρισον είχε 16 ενώ ο Τζος Τζάκσον είχε 13 πόντους και 8 ριμπάουντ. Οι νικητές, όμως, διέθεταν μια “υπερηχητική” περιφερειακή γραμμή, με τον Γουέιν Σέλντεν να σταματά στους 33 πόντους ενώ ο Γουέιντ Μπάλντγουιν είχε 21. Το Μέμφις προκρίθηκε στον προημιτελικό, εκεί όπου θα αγωνιστεί εναντίον των Μαϊάμι Χιτ του Ζακ Όγκαστ.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…