Κεντρική Γ' Εθνική Έκλεισε το ρόστερ του ο ΒΑΟΛ

Έκλεισε το ρόστερ του ο ΒΑΟΛ

vaol xiou g ethniki

vaol xiou g ethniki

Ο ΒΑΟΛ Χίου ανακοίνωσε, σήμερα, την ολοκλήρωση του ρόστερ του ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στη Γ’ Εθνική την επόμενη σεζόν. Αποχώρησαν έξι παίκτες κι έμειναν εννέα. Ο εκ των αρχηγών Παναγιώτης Καλαμάρης θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στο πλευρό του Παντελή Βούλικα.

Η ανακοίνωση:

“Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, η λίστα των αθλητών που θα παραμείνουν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου εν όψει της συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Από την ομάδα που κατέκτησε Πρωτάθλημα Χίου, Κύπελλο Χίου και Άνοδο στη Γ’ Εθνική θα ακολουθήσουν στη μεγάλη κατηγορία οι Χρήστος Ανδρουλάκης, Παναγιώτης Κωνσταντινάκος, Κώστας Νακόπουλος, Τάσος Τροβάς, Μιχάλης Σουλίκας, Γιώργος Αγγελής, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο αρχηγοί Μανώλης Χατζηλάμπρου και Παναγιώτης Καλαμάρης, με τον δεύτερο να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας του Βούρειου του οποίου θα προΐσταται για μία ακόμη χρονιά ο Παντελής Βούλικας με συνεργάτη τον Πέτρο Συμιακάκη.

Σε όλα τα παιδιά που συνεχίζουν με τη γαλανόλευκη ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και επίτευξη των στόχων της ομάδας. Δεν θα είναι στο ρόστερ του ΒΑΟΛ Χίου την επόμενη χρονιά οι Γιώργος Κέλογλου (ΝΟΘ), Μπάμπης Ναλμπάντης (ΛΙΘΙ), Μιχάλης ΜιχαλιόςΝίκοςΛύτραςΧριστόφορος Φιλιππίδης (Πανεπιστήμιο) και Λέκκας Τσιριγώτης (Ε.Α. Νίκαια) που ολοκλήρωσε τις σπουδές του ύστερα από 4 χρόνια σπουδαίας προσφοράς στην ομάδα. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τις στιγμές που μας χάρισαν και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές του ΒΑΟΛ Χίου που θα ολοκληρώσουν την εικόνα του Βούρειου για την επόμενη περίοδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…