Κεντρική NBA Έκλεισε με θετικό τρόπο το summer league o Όγκαστ (vid)

Έκλεισε με θετικό τρόπο το summer league o Όγκαστ (vid)

zach auguste miami 2

zach auguste miami 2

Ο Ζακ Όγκαστ έκανε ένα πολύ καλό “photo-finish” στο summer league, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον τελευταίο του αγώνα στην διοργάνωση. Η παρουσία του Ελληνοαμερικανού σέντερ δεν στάθηκε ικανή, ώστε οι Μαϊάμι Χιτ να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά, καθώς ηττήθηκαν με 98-95 από τους Μέμφις Γκρίζλις στη 2η παράταση. Η ομάδα του Όγκαστ αγωνίστηκε δίχως τους δύο καλύτερους παίκτες της (Μπαμ Αντεμππάγιο και Οκάρο Γουάιτ), με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διατηρήσει την υπέρ της διαφορά ως το τέλος.

Όσον αφορά τα στατιστικά του Όγκαστ, ο 23χρονος σταμάτησε στους 16 πόντους σε 24 λεπτά συμμετοχής, ερχόμενος από τον πάγκο ενώ κατέβασε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ. Τα ποσοστά του ήταν πολύ υψηλά (7/10 σουτ) αν και αντιμετώπισε ένα μίνι-πρόβλημα στις βολές, τομέας στον οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα καθ’όλη τη διάρκεια του τουρνουά (μόλις 33.3%). Για ακόμη μια φορά έδειξε ότι έχει την ευχέρεια να βάλει την μπάλα στο παρκέ και να διεισδύσει προς το καλάθι ενώ, δέχθηκε πάσες στο ποστ και είχε καλές τοποθετήσεις εντός του “ζωγραφιστού”.

Το Μαϊάμι, όμως, παρότι προηγήθηκε ακόμη και με 9 πόντους (82-73), 4 λεπτά πριν από το τέλος, το Μέμφις έτρεξε σερί 17-5 και πήρε “κεφάλι” 3 πόντων! Ο Κλαβέλ έστειλε το ματς στην παράταση, με τους Γκρίζλις να χειρίζονται καλύτερα τις clutch καταστάσεις και να κατακτούν τη νίκη. Ο Γουέιν Σέλντεν έκανε τη διαφορά, πετυχαίνοντας 24 πόντους ενώ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Βινς Χάντερ είχε νταμπλ-νταμπλ (13 πόντοι, 12 ριμπάουντ). Από την άλλη, διακρίθηκε ο Κλαβέλ με 20 πόντους και ο Ματ Γουίλιαμς με 18.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όγκαστ έχει NBA-out στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο λήγει στις 20 Ιουλίου.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…