Κεντρική NBA Έκαναν το “μπαμ” με Μίλσαπ οι Νάγκετς!
NBA

Έκαναν το “μπαμ” με Μίλσαπ οι Νάγκετς!

Millsapp

Millsapp

Οι Ντένβερ Νάγκετς “ψάχτηκαν” αρκετά, ώστε να εντάξουν έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας στο ρόστερ τους και εν τέλει τα κατάφεραν, αποκτώντας τον Πολ Μίλσαπ! Ο 31χρονος πάουερ-φόργουορντ ήταν ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς είχε κάνει opt-out από τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και κατέληξε στην ομάδα του Κολοράντο, αποχωρώντας από τους Ατλάντα Χοκς μετά από 4 χρόνια.

Ο Μίλσαπ έβαλε την υπογραφή του σε 3ετές συμβόλαιο, ύψους 90 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως πρώτο μετέδωσε το The Vertical. Η κίνηση αυτή καθιστά τη γραμμή ψηλών του Ντένβερ ως μια εκ των κορυφαίων του NBA, με τους Μίλσαπ και Νίκολα Γιόκιτς να αλληλοσυμπληρώνουν άψογα ο ένας τον άλλο σε άμυνα και επίθεση.

Τις τελευταίες 4 σεζόν, ο Μίλσαπ είναι σταθερά μέλος της Ανατολής στο All-Star Game, εγκαθιδρύοντας την παρουσία του ανάμεσα στους καλύτερους και αποδεικνύοντας ότι είναι ένας εκ των top πάουερ-φόργουορντ του πλανήτη. Πρόκειται για έναν υπερπλήρη παίκτη, ικανό να παίξει τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι ενώ έχε μεγάλη ευελιξία στην άμυνα, όντας ικανός να μαρκάρει πολλαπλές θέσεις υπό κάθε συνθήκη. Την περσινή σεζόν είχε 18.1 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ ανά αγώνα, καθώς και 1.3 κλεψίματα.

Οι Νάγκετς βρήκαν, επιτέλους, τον παίκτη που θα τους δώσει μια έξτρα ώθηση, ώστε να βρεθούν στα πλέι-οφ ενώ, η μεταγραφή αυτή φανερώνει ότι ο Ντανίλο Γκαλινάρι θα αποχωρήσει από την ομάδα, με τους Λος Άντζελες Κλίπερς να έχουν ήδη εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον τους. Όσον αφορά την Ατλάντα, η ανοικοδόμηση του ρόστερ (rebuilding) έχει πάρει σάρκα και οστά καθώς, άπαντες οι παίκτες που ήταν μέλη της βασικής πεντάδας στη θαυματουργή ομάδα του 2015 αποτελούν παρελθόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…