Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο, νιώθω την ανάγκη για νέες προκλήσεις”

“Ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο, νιώθω την ανάγκη για νέες προκλήσεις”

bourousis panathinaikos olympiakos

bourousis panathinaikos olympiakos

Ύστερα από ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Μπουρούσης αποτελεί παρελθόν προκειμένου να αναζητήσει τη νέα του ομάδα αλλά και νέες προκλήσεις όπως δήλωσε ο ίδιος, λέγοντας το δικό του “ευχαριστώ” στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την τιμή που του έκανε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας σέντερ:
“Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να με φέρει στον Παναθηναϊκό και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε στη διάρκεια όλης της χρονιάς, ήταν μεγάλη Τιμή για μένα. Θεωρώ ότι με την κατάκτηση του νταμπλ, τον δικαίωσα και για την επιλογή και για την στήριξή του.

Όταν δώσαμε τα χέρια, πέρυσι, τού υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή. Έχοντας κάνει πράξη την υπόσχεση μου, νιώθω την ανάγκη πλέον να αναζητήσω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου.

Ευχαριστώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου και προσωπικά τον Δημήτρη για την Τιμή που μου έκανε, όπως φυσικά και όλη την ομάδα για όσα ζήσαμε σε μια δύσκολη χρονιά.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημά του και παράλληλα να του ζητήσω να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα που του έχει προσφέρει τόσες χαρές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…