Κεντρική NBA Έδειξε πίστη και ανανέωσε με τους Ράπτορς ο Λάουρι
NBA

Έδειξε πίστη και ανανέωσε με τους Ράπτορς ο Λάουρι

lowry raptors cavaliers

lowry raptors cavaliers

Ο Κάιλ Λάουρι αποφάσισε να παραμείνει πιστός στους Τορόντο Ράπτορς, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα του Καναδά! Ο 30χρονος σταρ είχε κάνει opt-out από την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, τεστάροντας την ελεύθερη αγορά αλλά τελικά πίστεψε στη μελλοντική ευημερία της ομάδας του, με τις οικονομικές του απαιτήσεις να ικανοποιούνται στο έπακρο.

Ειδικότερα, ο Λάουρι έβαλε την υπογραφή του σε 3ετές συμβόλαιο, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων και έτσι πέτυχε τον στόχο του, ο οποίος ήταν να λαμβάνει τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ανά σεζόν. Βάσει της κίνησης αυτής, οι Ράπτορς φαίνεται πως θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, εξακολουθώντας να “κυνηγούν” τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με τον ίδιο κορμό παικτών, κάτι που φανερώνει και η ανανέωση του συμβολαίου του Σερτζ Ιμπάκα.

Με επιστολή του στο Players’ Tribune, ο Λάουρι τόνισε πως είναι αισιόδοξος ότι οι Ράπτορς θα είναι σύντομα μια ομάδα που θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις υποψήφιες πρωταθλήτριες: “Ήταν μια εύκολη απόφαση. Όλοι οι δρόμοι με οδηγούν στο ίδιο μέρος: Το σπίτι μου. Με οδηγούν πίσω στο Τορόντο. Η καρδιά μου λέει ότι αυτή είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο με τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο. Η καρδιά μου λέει ότι οι Ράπτορς θα είναι σύντομα μια ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα”, ήταν μερικά από τα λεγόμενα του παίκτη.

Την περσινή σεζόν, ο Λάουρι είχε 22.4 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 7 ασίστ ανά αγώνα, αν και έχασε 22 παιχνίδια εξαιτίας ενός τραυματισμού. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό εκτελεστή (41.2% στα τρίποντα πέρσι), όντας δυναμικός στις διεισδύσεις του και κατέχοντας υψηλό μπασκετικό IQ. Αποτελεί σταθερά μέλος του All-Star Game τα 3 τελευταία χρόνια, εξαργυρώνοντας το γεγονός ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων γκαρντ στην Ανατολή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…