Κεντρική NBA “Έδεσαν” τον Πόρτερ οι Γουίζαρντς
NBA

“Έδεσαν” τον Πόρτερ οι Γουίζαρντς

otto porter wizards

otto porter wizards

Οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς είχαν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις τους σχετικά με το μέλλον του Ότο Πόρτερ, επιθυμώντας να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά, προκειμένου να τον κρατήσουν στην ομάδα. Ο 23χρονος φόργουορντ είναι restricted free-agent, κάτι που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να τον διατηρήσει στις τάξεις της αν το επιθυμεί, με τους “μάγους” να μην τον αφήνουν να πάει πουθενά!

Συγκεκριμένα, ο Πόρτερ είχε έρθει σε συμφωνία με τους Μπρούκλιν Νετς για max συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, ύψους 106 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά οι Γουίζαρντς δεν επέτρεψαν να οριστικοποιηθεί το deal. Οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν 2 μέρες στη διάθεσή τους προκειμένου να ισοφαρίσουν την προσφορά και εν τέλει το έκαναν, με τον Πόρτερ να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, όπως αναφέρει το ESPN.

Τα συμβόλαια των παικτών της Γουάσινγκτον κοστίζουν,πλέον, συνολικά 126.5 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη σεζόν, με 13 από αυτά να είναι εγγυημένα. Ο φόρος πολυτελείας φθάνει τα 11.4 εκατομμύρια δολάρια, καθώς η ομάδα έχει ξεφύγει αρκετά πάνω από το όριο του σάλαρι καπ, όπως μεταδίδει ο Μπόμπι Μαρκς.

Ο Πόρτερ κατάφερε να εξαργυρώσει την τρομερή του βελτίωση την περασμένη σεζόν, καθώς είχε 13.4 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα, με 43.4% στα σουτ 3 πόντων, όντας η 3η κυριότερη πηγή σκοραρίσματος μετά τους Τζον Γουολ και Μπράντλεϊ Μπιλ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…