Κεντρική Γυναίκες “Έχουμε ψηλά τον πήχη”

“Έχουμε ψηλά τον πήχη”

kostas keramidas 2

kostas keramidas 2

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση της Εθνικής Ομάδα Γυναικών για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019 ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι μετά την επιτυχία στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, ο πήχης των προσδοκιών έχει ανέβει ψηλά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Κάναμε μια μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, αλλά θα πρέπει να έχουμε και ανάλογη συνέχεια.  Αγώνα κάναμε και πριν, μεγαλύτερο αγώνα θα πρέπει να κάνουμε τώρα.  Ο πήχης των προσδοκιών μας είναι πλέον ψηλά.

Ο όμιλος που κληρωθήκαμε είναι δύσκολος όπως θα ήταν ο οποιοσδήποτε άλλος όμιλος. Αυτό που κρατάω σαν θετικό είναι ότι η FIBA μας έβαλε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Εύχομαι ότι με την επιτυχία της Εθνικής Γυναικών οι παίκτριες να γυμναστούν περισσότερο και να προσπαθήσουν να γίνουν καλύτερες γιατί τις χρειάζεται  το γυναικείο μπάσκετ”.

Στην κλήρωση αναφέρθηκε και η Στέλλα Καλτσίδου, η οποία σημείωσε: “Από τη στιγμή που είμαστε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας αποφύγαμε τις μεγάλες δυνάμεις. Φαινομενικά χαρακτηρίζεται ως βατή η κλήρωση, αλλά θα πρέπει να έχουμε και ανάλογη παρουσία στο γήπεδο. Όπως κάθε φορά θα κριθεί από το πως θα παραταχθούμε εμείς και αν η ομάδα μας θα είναι πλήρης. Θεωρώ ότι από εμάς εξαρτάται. Όπως δείξαμε στο Ευρωμπάσκετ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…