Κεντρική Διεθνή ” Έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση”

” Έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση”

Euroleague 4

Euroleague 4

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας “άνοιξε” νέα σελίδα στην καριέρα του, αφού από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Χίμκι. Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε πως η συμμετοχή της ρωσικής ομάδας στην Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν, έπαιξε σημαντικό ρόλο, ώστε να αποδεχθεί την πρόταση της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της Χίμκι πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Το γεγονός ότι υπέγραψα εδώ αποτελεί μια πολύ καλή κι ενδιαφέρουσα προπονητική εμπειρία. Η δουλειά μου στη Βαρκελώνη ολοκληρώθηκε και η επιστροφή μου στη Ρωσία για μια ομάδα που αγωνίζεται στην EuroLeague έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο.

 Έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση, με δεδομένο ότι η Χίμκι είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όχι μόνο για τη Ρωσία αλλά και για την Ευρώπη“, ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Για τις μεταγραφές είπε:”Ήθελα πολύ τον Μάρκοβιτς στην Μπαρτσελόνα όμως η μετακίνησή του δεν υλοποιήθηκε. Ο Τζένκινς είναι ένας παίκτης ομάδας και θα μας βοηθήσει πολύ. Τον είδα πέρσι στην EuroLeague. Σε ό,τι αφορά τον Ζούμπκοφ, δουλέψαμε μαζί στη Λοκομοτίβ, τον ξέρω καλά ως παίκτη και γνωρίζω τι μπορεί να προσφέρει”

Για τη συνεργασία που θα έχει με τον Αλεξέι Σβεντ είπε:. “Όλοι γνωρίζουν ότι διαθέτει απίστευτο ταλέντο. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το διαπιστώσεις.

Έχει μεγάλο potential, το οποίο είναι απαραίτητο για την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, το πιο σημαντικό είναι η χημεία”.

Τέλος, πρόσθεσε:”Θα έλθω στη Ρωσία στο άμεσο μέλλον. Θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου και να μιλήσω με άλλους προπονητές ώστε να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τη Χίμκι και την περσινή πορεία της. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 20 Αυγούστου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…