Κεντρική Διεθνή “Αιχμές” του Ρίμπας για Μπαρτζώκα

“Αιχμές” του Ρίμπας για Μπαρτζώκα

230525

230525

Ο Πάου Ρίμπας άφησε υπονοούμενα για τη δουλεία του Γιώργου Μπαρτζώκα την περσινή σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός γκαρντ, ο οποίος έχασε όλη τη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού, δήλωσε πως οι “μπλαουγκράνα” ήταν ένα σύνολο που δεν ήταν ομάδα ούτε εντός, αλλά και ούτε εκτός παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα και την προσπάθεια που γίνεται για να χτιστεί μία καλή ομάδα. Ήρθε ένας πολύ καλός προπονητής και ελπίζω με εκείνον να έχουμε επικοινωνία, ώστε να κατανεμηθούν σωστά οι ρόλοι των παικτών”, ανέφερε αρχικά ο γκαρντ των “Καταλανών”

Στη συνέχεια είπε:”Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί μας επηρέασαν, αλλά είμαστε Μπαρτσελόνα και δεν πρέπει να πιανόμαστε από αυτό. Ήρθαν παίκτες για να αναπληρώσουν τα κενά, αλλά δεν υπήρξε καμία βελτίωση. Επίσης, τόσο ο Μπαρτζώκας, όσο και οι περισσότεροι παίκτες ήταν ξένοι και δεν ήξεραν καθόλου τη λίγκα. Έτσι, είχαμε ένα σύνολο που δεν ήταν ομάδα, ούτε εντός, ούτε εκτός παρκέ. Αυτό, απέδειξε πως δεν υπήρχε καμία ενότητα”.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, λέγοντας:”Θα είναι σημαντικός και την επόμενη σεζόν. Είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας, στα αποδυτήρια, στο πρωτάθλημα, στην Ευρωλίγκα, στην εθνική ομάδα… Τον χρειαζόμαστε. Μπορεί να μην παίζει όπως παλιότερα, αλλά με τις ηγετικές του ικανότητες μπορεί να μας προσφέρει πολλά. Αλλά, αυτό είναι δύσκολο να το κάνει όταν κάθεται στον πάγκο στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…