Κεντρική Διεθνή Αιχμές Ναβάρο κατά Μπαρτζώκα

Αιχμές Ναβάρο κατά Μπαρτζώκα

navvaro bartzokas

navvaro bartzokas

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπάθησε για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του φέτος, όμως η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε και στο τέλος της αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο βρέθηκε και camp στην Ανδόρα και ανέφερε πως ο Έλληνας τεχνικός άλλα του είπε σε συζήτηση που είχαν και άλλα είπε ο στους τύπο της χώρας μας, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή των Καταλανών, Σίτο Αλόνσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού παίκτη:

Για την περσινή σεζόν: “Ήταν η πιο περίπλοκη σεζόν της καριέρας μου, αλλά όλα είναι γνωστά. Αυτό, θα πρέπει να το διαγράψω και να ξεκινήσω από την αρχή στη νέα πρόκληση. Με τον νέο προπονητή και τη νέα ομάδα”.

Για τον Σίτο Αλόνσο και την καινούργια χρονιά: “Ο Σίτο Αλόνσο ξέρει καλύτερα το πρωτάθλημα και εμείς οι παίκτες θα τον καταλάβουμε καλύτερα. Απ’ όσο ξέρω, δουλεύει ήδη για την ομάδα. Υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα. Ακούω διάφορα ονόματα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η βελτίωση στην επικοινωνία ανάμεσα στον προπονητή και τους παίκτες. Θα πρέπει όλα να οργανωθούν σωστά, γιατί θα είναι μεγάλη σεζόν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και θα υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω μας. Ελπίζω όλοι και όχι μόνο εγώ, να μην έχουμε τραυματισμούς και να είμαστε υγιείς”.

Για την δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα που τον αφορούσε: “Εξεπλάγην από τον Μπαρτζώκα γιατί όταν έφυγε, άλλα μου είπε. Μετά, διάβασα τι είπε και δεν μπορούσα να καταλάβω. Δεν είχα πρόβλημα μαζί του, του εύχομαι καλή τύχη, αλλά το σημαντικό για μένα είναι η Μπαρτσελόνα και οι νίκες. Δεν έχουμε κατακτήσει κάτι εδώ και μερικά χρόνια και αυτό δεν αρμόζει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…