Κεντρική Ασίστ Shadow Διαμαντίδης: “Είμαι αισιόδοξος για την Εθνική Ομάδα”

Διαμαντίδης: “Είμαι αισιόδοξος για την Εθνική Ομάδα”

diamantidis maltsi

diamantidis maltsi

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε την έκπληξη και βρέθηκε στη Σύρο για το LG AegeanBall. O “3D” δήλωσε ότι ο Πρίντεζης είναι πολύ καλό παιδί, ενώ τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Αρχικά ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: “Είναι μεγάλη τιμή που ένας άνθρωπος που έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στο παγκόσμιο μπάσκετ με βραβεύει. Βλέπω πολύ κόσμο. Ευχαριστώ τον Γιώργο για την πρόσκληση. Και χθες είχε πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια και στον Γιώργο και στον δήμο της Σύρου. Ο Γιώργος είναι πολύ καλό παιδί, πέραν από πολύ καλός παίκτης. Πήγα και στους Antetokounbros, ήταν πολύ όμορφα. Ήταν χαρά μας”.

Για την αποθέωση από τον κόσμο είπε: “Είναι πολύ όμορφο ότι ο κόσμος αναγνωρίζει ότι προσπάθησα για το ελληνικό μπάσκετ. Τον ευχαριστώ. Εμείς έχουμε τελειώσει. Υπάρχουν παιδιά που συνεχίζουν και αγωνίζονται με την Εθνική. Πλέον έχω άλλη ζωή”.

Για την Εθνική Ομάδα τόνισε: “Σίγουρα είμαι αισιόδοξος. Ας μην φορτώνουμε τα παιδιά με άγχος. Αυτοί ξέρουν πολύ καλύτερα τι πρέπει να κάνουν. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά έχουμε όλες τις δυνατότητες για κάτι καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…