Κεντρική NBA “Δεν υπάρχει ταβάνι για τον Γιάννη”
NBA

“Δεν υπάρχει ταβάνι για τον Γιάννη”

giannis antetokounmpo dellavedova

giannis antetokounmpo dellavedova

Ο Μάθιου Ντελαβεντόβα μίλησε στο foxsports.com για τους Μιλγουόκι Μπακς, τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τη μετέπειτα πορεία των ταλαντούχων “ελαφιών”. Η κουβέντα, όμως, στράφηκε αναπόφευκτα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Αυστραλό άσο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον “Greek freak” ενώ του έγινε και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ερώτηση, η οποία περιελάμβανε τον Γιάννη αλλά και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Συγκεκριμένα, ο Ντελαβεντόβα κλήθηκε να μιλήσει για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στη συνύπαρξη με τον Γιάννη αλλά και με τον ΛεΜπρόν: “Πρέπει να τους εκτιμούμε σαν δύο διαφορετικούς παίκτες, καθώς είναι τόσο μοναδικοί. Αμφότεροι είναι παγκόσμιας κλάσης”, ήταν τα λόγια του “Ντέλι”, ο οποίος, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί.

“Κλήθηκα να παίξω μαζί με τον ΛεΜπρόν ενώ ήταν ένας έτοιμος παίκτης στα 30 του ενώ ο Γιάννης είναι μονάχα 22. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Νομίζω, όμως, ότι η δίψα και το κίνητρό τους είναι παρόμοια”, τόνισε χαρακτηριστικά. Τέλος, ο Ντελαβεντόβα μίλησε ξεχωριστά για το μέλλον του Γιάννη, έχοντας τεράστιες προσδοκίες από εκείνον: “Το να κερδίσει τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη και να βγει All-Star είναι εξαιρετικό αλλά εκείνος θέλει περισσότερα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έβγαινε ξανά πιο βελτιωμένος παίκτης, καθώς έχει τόσο μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Είναι πραγματικά τρελό! Δεν πιστεύω ότι έχει ταβάνι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…