Κεντρική NBA Δεν θα γίνει ανταλλαγή ο ΛεΜπρόν!
NBA

Δεν θα γίνει ανταλλαγή ο ΛεΜπρόν!

lebron james cavs

lebron james cavs

Το συμβόλαιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, με τον “βασιλιά” να έχει την ευχέρεια να επιλέξει ο ίδιος το αν θα συνεχίσει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τη μεθεπόμενη σεζόν. Το κλίμα στις τάξεις των φιναλίστ του NBA είναι τεταμένο μετά την αποπομπή του Ντέιβιντ Γκρίφιν από τη θέση του γενικού διευθυντή αλλά και το αίτημα του Κάιρι Έρβινγκ ώστε να γίνει ανταλλαγή, με τις φήμες περί αποχώρησης του ΛεΜπρόν να δίνουν και να παίρνουν. Οι Καβς, τουλάχιστον, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι μέχρι την επόμενη off-season.

Συγκεκριμένα, οι πηγές του ESPN αναφέρουν ότι ο ΛεΜπρόν δεν προτίθεται να “σπάσει” τη no-trade clause του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, παραμένοντας στο Κλίβελαντ τουλάχιστον για 1 χρόνο ακόμη. Ο Τζέιμς είναι μονάχα ένας από τους 3 παίκτες του NBA που έχουν αυτόν τον όρο στο συμβόλαιό τους (Καρμέλο Άντονι και Ντιρκ Νοβίτσκι οι άλλοι 2), έχοντας την ευχέρεια να γίνει ανταλλαγή μονάχα βάσει της δικής του θέλησης και ουχί της ομάδας στην οποία ανήκει.

Τα “σύννεφα” μαζεύονται όλο και πιο έντονα πάνω από τους Καβς, με τον Έρβινγκ στην πόρτα της εξόδου και με το ρόστερ της ομάδας να παραμένει στάσιμο, όσον αφορά τη δυναμική του. Το όνειρο ενός δεύτερου πρωταθλήματος δείχνει να απομακρύνεται αλλά ο Τζέιμς δεν πτοείται, όντας αποκλειστικά επικεντρωμένος στο να φέρει εις πέρας ακόμη μια αποστολή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…