Κεντρική NBA Δεν πάει πουθενά ο Μιλς
NBA

Δεν πάει πουθενά ο Μιλς

mills paul

mills paul

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς δίνουν πάντοτε προτεραιότητα στη διατήρηση του ήδη υπάρχοντος υλικού τους και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά, “δένοντας” τον Πάτι Μιλς στο Τέξας! Ο Αυστραλός πόιντ-γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, υπογράφοντας νέο, 4ετές συμβόλαιο, ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων!

Τα “σπιρούνια” δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τον Μιλς να “χαθεί” στην ελεύθερη αγορά, καθώς ο ρόλος του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο με την πάροδο των ετών. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν για 21.9 λεπτά ανά αγώνα στον ρόλο του αναπληρωματικού πλέι-μέικερ ενώ στα πλέι-οφ ανέλαβε καθήκοντα βασικού μετά τον τραυματισμό του Τόνι Πάρκερ. Η κατάσταση του Γάλλου άσου, σε συνδυασμό με την ηλικία του καθιστούν τον Μιλς ως ένα σπουδαιότατο μέλος, καθώς τον αντικαθιστά σε ικανοποιητικό βαθμό ενώ, έχει ήδη αποκτήσει σημαντική εμπειρία μετά από 6 χρόνια στην ομάδα.

Ο Μιλς ολοκλήρωσε την περασμένη χρονιά με 9.5 πόντους και 3.5 ασίστ ανά αγώνα, σουτάροντας με 41.4% στα τρίποντα. Μπορεί στα πλέι-οφ και ειδικά στη σειρά εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να μην ήταν ιδιαίτερα αποδοτικός αλλά αυτό δεν αφαιρεί κάτι από την αξία του. Πρόκειται για έναν αυθεντικό sharpshooter, όντας ένας εκ των κορυφαίων εκτελεστών του πλανήτη, ειδικά σε καταστάσεις catch-n-shoot. Επίσης, έχει εντρυφήσει στη φιλοσοφία των Σπερς, εκτελώντας σε άριστο βαθμό τα συστήματά τους.

Οι Σπερς αντιστάθηκαν στο ενδιαφέρον που έδειξα οι Μπρούκλιν Νετς, διατηρώντας τον Αυστραλό στην ομάδα, όπως αναφέρει το ESPN και πλέον βάζουν πλώρη για την ανανέωση των συμβολαίων του Πάου Γκασόλ αλλά και του Τζόναθον Σίμονς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…