Κεντρική NBA Δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά ο Παπαγιάννης (vid)

Δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά ο Παπαγιάννης (vid)

papagiannis summer league

papagiannis summer league

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν βρέθηκε σε θέση να βοηθήσει δραστικά την ομάδα του στον χθεσινό αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς εναντίον των Λος Άντζελες Λέικερς, στο πλαίσιο του summer league στο Λας Βέγκας. Ο “Big Papa” εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, ιδιαίτερα στον τομέα του σκοραρίσματος, με τους “βασιλιάδες” να ηττώνται για 3η συναπτή φορά στο εν λόγω τουρνουά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σέντερ έμεινε άποντος σε 15 λεπτά συμμετοχής ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ. Κάπως έτσι, ο Παπαγιάννης έχει πετύχει συνολικά μονάχα 5 πόντους μετά το πέρας 3 παιχνιδιών στο τουρνουά, με την προσφορά του εντός παρκέ να περιορίζεται στη “βρώμικη” δουλειά, όπως η μαχητικότητα κάτω από τα δύο καλάθια και τα καλά σκριν. Η χαμηλή του συγκομιδή έγκειται και στο γεγονός ότι δεν πήρε πολλές πάσες σε πλεονεκτική θέση, εκτελώντας μονάχα 3 φορές εντός πεδιάς.

Οι Λέικερς, παρά την απουσία του Λόνζο Μπολ εξαιτίας ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού, πήραν τη νίκη με 95-92, σε ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη, καθώς οι Κινγκς επέστρεψαν από το -28 (40-68), παίρνοντας ακόμη και το προβάδισμα (79-77)! Οι “λιμνάνθρωποι”, όμως, ανταποκρίθηκαν καλύτερα στις clutch συνθήκες, με τον Βάντερ Μπλου να είναι ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους ενώ ο Άλεξ Καρούζο σημείωσε 18. Από την άλλη, ο Μπάντι Χιλντ σταμάτησε στους 22 με 6/9 τρίποντα, ο Φρανκ Μέισον είχε 24 ενώ ο Τζάστιν Τζάκσον πέτυχε 16.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…