Κεντρική Eurobasket “Δεν είμαι πια ο Ναβάρο που έπαιζε 30 λεπτά”

“Δεν είμαι πια ο Ναβάρο που έπαιζε 30 λεπτά”

juan carlos navarro

juan carlos navarro

Στα 37 του χρόνια, ο Χουαν Κάρλος Ναβάρο βρίσκεται στη “δύση” της μπασκετικής του καριέρας αλλά εξακολουθεί να είναι πιστός “στρατιώτης” της Εθνικής Ισπανίας, όντας έτοιμος να κατακτήσει το 6ο του μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ! Σε δηλώσεις του στη Media Day των “φούριας ρόχας”, ο “La Bomba” ανέφερε ότι τα χρόνια έχουν περάσει αλλά τόνισε παράλληλα πως θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, όποτε η ομάδα το χρειαστεί.

“Ο προπονητής μου με θέλει εδώ και εγώ θέλω να είμαι εδώ. Είμαι έτοιμος για όλα. Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν θα είμαι έτοιμος. Σίγουρα δεν είμαι ο Ναβάρο που κάποτε έπαιζε 30 λεπτά. Όσο μπορώ, όμως, θα προσπαθήσω να βοηθήσω, ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του Ισπανού θρύλου.

Ακόμη, ο Ναβάρο μίλησε και για τις 3 σημαντικές απώλειες των Ισπανών ενόψει της διοργάνωσης: “Ο Μίροτιτς είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, επειδή “ανοίγει” το γήπεδο με το σουτ του αλλά έχουμε άλλους παίκτες να καλύψουν το κενό του. Θα μας λείψει πολύ και ο Φελίπε Ρέγιες αλλά και ο Ρούντι Φερνάντεθ. Τα νέα παιδιά που έρχονται, όμως, θα μπορέσουν να βοηθήσουν”.

Τέλος, ο σταρ της Μπαρτσελόνα έδωσε το δικό του μήνυμα, 1 μήνα πριν από την έναρξη του Ευρωμπάσκετ: “Έχουμε κερδίσει πολλά μετάλλια και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο και φέτος, κάτι που δεν είναι εύκολο. Οι αντίπαλοι μάς σέβονται. Έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η διοργάνωση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε όλοι χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…