Κεντρική NBA Δεν δίνουν τον Τζάκσον για τον Έρβινγκ οι Σανς
NBA

Δεν δίνουν τον Τζάκσον για τον Έρβινγκ οι Σανς

josh jackson suns

josh jackson suns

Οι Φοίνιξ Σανς δεν συμπεριλαμβάνονται στις 4 ομάδες που ο Κάιρι Έρβινγκ όρισε ως προτιμητέες, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Ο “Uncle Drew” έχει ζητήσει ανταλλαγή από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους Νιου Γιορκ Νικς, τους Σαν Αντόνιο Σπερς, τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τους Μαϊάμι Χιτ να συμπεριλαμβάνονται στον “φάκελο” των επιθυμιών του. Παρ’όλα αυτά, οι Σανς διαθέτουν αρκετά ελκυστικά ανταλλάγματα, αποκλείοντας από τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο, ένα από αυτά.

Ο παίκτης αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζος Τζάκσον, τον οποίον επέλεξαν στο νο.4 του φετινού Ντραφτ. Ο 19χρονος φόργουορντ έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε σταρ του NBA, όντας ήδη ένας εξαιρετικός αμυντικός, με πλούσια αθλητικά προσόντα και με διαρκώς αναπτυσσόμενο παιχνίδι στην επίθεση.

Παρά το γεγονός αυτό, το Φοίνιξ έχει τα “όπλα”, προκειμένου να προσελκύσει τους Καβς για κάποια ανταλλαγή, με τον Έρικ Μπλέντσο να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο 27χρονος γκαρντ είναι ένας τρομερά “εκρηκτικός” πλέι-μέικερ, με 21.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ ανά αγώνα την περσινή σεζόν και δείχνει ότι μπορεί να σταθεί ως βασικός σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ειδικά αν μείνει μακριά από τραυματισμούς. Ακόμη, το γεγονός ότι εκπροσωπείται από τον περιβόητο Ριτς Πολ (ατζέντης και του ΛεΜπρόν, μεταξύ άλλων) ενισχύει τη θέση του Φοίνιξ.

Τέλος, οι Σανς διαθέτουν και έτερους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες πέρα από τον Τζάκσον, με τον Μαρκίς Κρις και τον Ντράγκαν Μπέντερ να είναι τα κυριότερα ονόματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…