Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Δεληγιάννης, ο όγδοος

Δεληγιάννης, ο όγδοος

deligiannis

deligiannis

Την όγδοη μεταγραφική κίνηση της ολοκλήρωσε η ΦΕΑ, η οποία απέκτησε τον 25χρονο γκαρντ, Γιώργο Δεληγιάννη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Νέα Ιωνία.

Αναλυτικά:
“Μετά τους Στέλιο Λουφόπουλο, Θανάση Τριχιά, Βασίλη Αφαλίδη, Κώστα Ρωμοσιό, Δημήτρη Μπάτσο, Βασίλη Γιαννουλάκο και Λευτέρη Καραλευθέρη η ΦΕΑ προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Δεληγιάννη…

Παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού πρόκειται για έναν αθλητή που το όνομά του είναι γνωστό στα γήπεδα του μπάσκετ. Μια μεταγραφή που σίγουρα θα συζητηθεί στους κύκλους του αθλήματος, αν αναλογιστεί κανείς πως ο 25χρονος γκαρντ, πρώην παίκτης της Νέας Ιωνίας και από τους πρωταγωνιστές και πρώτους σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, είχε προτάσεις από σωματεία παραπάνω κατηγοριών.

Τη μεταγραφή αυτή, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι η τελευταία για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, την χειρίστηκε προσωπικά ο τεχνικός των “κυανέρυθρων” Αλέξης Καρατζάς, ο οποίος όπως δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Κλείσαμε και τον τελευταίο…. Εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ κάλος παίκτης. Ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που με ακλούθησαν και φέτος χωρίς διαπραγματεύσεις και ιδιοτέλεια, συμφώνησαν σε χρόνο dt.. Αυτοί είναι τα μετάλλια μου και αυτό που μου μένει στο τέλος…».

Να σημειωθεί τέλος, πως ο Δεληγιάννης ως παίκτης της Νέας Ιωνίας κόντρα στη ΦΕΑ κατά την περυσινή περίοδο είχε πετύχει 6 πόντους στην αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ στο ματς του δευτέρου γύρου 19 με τέσσερα τρίποντα…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…