Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, είμαστε δεμένοι”

“Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, είμαστε δεμένοι”

Koniaris Ethniki Neon Andron Eurobasket Chalkid

Koniaris Ethniki Neon Andron Eurobasket Chalkid

Δηλώσεις σχετικά με το ερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων έκανε ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος έδειξε να έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες της Εθνικής.

Όλα όσα είπε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:
“Είναι πραγματικά ωραίο το συναίσθημα να παίζω στην πόλη μου, μπροστά σε ανθρώπους που ξέρω, με ξέρουν και που αγαπάω. Θέλω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να έρθουν να μας δουν και να μας βοηθήσουν. Από εκεί και πέρα προτιμώ η ομάδα να πηγαίνει καλά, να το χαίρονται όλοι, από το να παίζω εγώ και να μην πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ο Κόνιαρης είναι δεμένος με τον τόπο του, όπως δεμένος είναι και με την ομάδα αυτή, με τους συμπαίκτες του, που πορεύονται μαζί σχεδόν έξι χρόνια πια: “Σίγουρα μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Είναι καλή ευκαιρία να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Είμαστε “δεμένοι”, αλλά απλά αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του, αν δεν εμφανιστούμε καλοί στο γήπεδο. Κάνουμε σκληρή δουλειά και θα πάμε καλά”.

Η παρουσία του στο πρωτάθλημα, ο χρόνος που πήρε στον ΠΑΟΚ ήταν ένα μεγάλο συν για τον Κρητικό γκαρντ που αρκείται να πει πως ήταν “μια καλή χρονιά στην Α1”, πριν αναφερθεί στους στόχους: “Έτσι είναι… Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για το τι θα γίνει στο τέλος, πριν καν αρχίσουμε. Είναι αρκετά μεγάλο το τουρνουά και δεν μπορούμε να βάζουμε τέτοιους στόχους. Ξεκινάμε με τους ομίλους, προχωράμε και τα νοκ άουτ και βλέπουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…