Κεντρική NBA Μπάτλερ και Τάουνς…. καλούν Έρβινγκ!
NBA

Μπάτλερ και Τάουνς…. καλούν Έρβινγκ!

kyrie irving

kyrie irving

Ο Κάιρι Έρβινγκ έθεσε “βόμβα” στα θεμέλια των Κλίβελαντ Καβαλίερς, καθώς έγινε γνωστό πως έχει ζητήσει να γίνει ανταλλαγή, προκειμένου να απαλλαγεί από τη “σκιά” του ΛεΜπρόν Τζέιμς και να γίνει το επίκεντρο μιας άλλης ομάδας. Τουλάχιστον 4 ομάδες έχουν τεθεί ως υποψήφιες για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς να “κυνηγούν” έντονα την περίπτωση του “Uncle Drew”. Όπως είναι προφανές, οι παίκτες των “λύκων” έχουν μπει στο “κόλπο”, με τους Καρλ-Άντονι Τάουνς και Τζίμι Μπάτλερ να προσπαθούν να δελεάσουν τον Έρβινγκ, ώστε να έρθει στη Μινεσότα.

“Ο Μπάτλερ και ο Τάουνς προσπαθούν να κάνουν το κομμάτι τους, ώστε να πείσουν τον Έρβινγκ να παίξει μαζί τους στη Μινεσότα και γνωστοποίησαν στη διοίκηση της ομάδας ότι θέλουν να προσθέσουν τον σταρ του Κλίβελαντ στο “μείγμα”. Ο Μπάτλερ και ο Έρβινγκ είναι πολύ δεμένοι από τη συνύπαρξή τους στην Εθνική των ΗΠΑ. Ακόμη, ο πατέρας του Τάουνς και ο πατέρας του Έρβινγκ συνδέονται μέσω της μπασκετικής “σκηνής” του βόρειου Νιου Τζέρσεϊ, όπου διαμένουν αμφότεροι”, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Μπράιαν Γουίντχορστ από το ESPN.

Η σύνδεση του Έρβινγκ με τον Μπάτλερ ενδέχεται να αποτελεί το σπουδαιότερο “χαρτί” των Τίμπεργουλβς, προκειμένου να πετύχουν ακόμα ένα “κόλπο-γκρόσο” στη φετινή off-season. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έρβινγκ είχε ζητήσει ανταλλαγή από τους Καβς πριν από τη βραδιά του Ντραφτ, ζητώντας να πάει στους Σικάγο Μπουλς και να ενώσει τις δυνάμεις του με τον “Jimmy Buckets”.

Το μοναδικό “ψεγάδι” στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Έρβινγκ ίσως δεν βρει αυτό ακριβώς που επιθυμεί στη Μινεσότα, καθώς φαίνεται πως θέλει να είναι το νο.1 όπου και αν αγωνιστεί. Σε μια ομάδα, όμως, που διαθέτει έναν τόσο ball-dominant σταρ όπως ο Μπάτλερ αλλά και ένα νεαρό “αστέρι” της δυναμικής του Τάουνς, ίσως το θέλημά του να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί πλήρως.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…