Κεντρική Διεθνή Μπαρτζώκας: “Είναι εύκολο να κατηγορείς τον προπονητή”

Μπαρτζώκας: “Είναι εύκολο να κατηγορείς τον προπονητή”

Euroleague 4

Euroleague 4

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο “TV3”, μίλησε για τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα αλλά και για τις δυσκολίες που είχε μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Δεν μετανιώνω που υπέγραψα στην Μπαρτσελόνα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα ήταν μία δύσκολη δουλειά. Έχω περάσει χρόνια σε αυτό το επάγγελμα και ξέρω τι συμβάινει όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Τότε πρέπει να βρεθεί ένας υπεύθυνος και είναι πάντα πιο εύκολο να κατηγορήσεις τον προπονητή. Είμαι εξοικοιωμένος με αυτό, δεν παραπονιέμαι.”

Για το αν η συγκεκριμένη σεζόν μπορεί να του χαλάσει το όνομα, δήλωσε:
“Νομίζω πως η Ευρώπη με σέβεται για το παρελθόν μου. Η πρώτη δουλειά που είχε άσχημα αποτελέσματα ήταν στην Μπαρτσελόνα. Λυπάμαι γι’αυτό.”

Ακόμα, μίλησε και για τα προβλήματα που συνάντησε στους “Μπλαουγκράνα”, λέγοντας:
“Στο νέο μοντέλο, μου είπαν στην αρχή να συνεργαστούμε με νέους παίκτες. Τρεις μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου, δύο παίκτες με σπουδαίο ταλέντο, ο Σατοράνσκι και ο Αμπρίνες, πήγαν στο ΝΒΑ. Η ομάδα που είχα στο μυαλό μου δεν υπήρχε. Χάσαμε τον Ρίμπας και τον Λαβάλ για όλη τη σεζόν, τραυματίστηκε ο Ντόρσεϊ, ο Φαβεράνι το ίδιο. Ο Ντόελμαν έπαιξε το 30% των αγώνων, ο Ναβάρο λιγότερο από το 50%. Ο Κόπονεν και ο Κλαβέρ τραυματίστηκαν επίσης.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…