Κεντρική NBA Αύριο ή μεθαύριο η μεγάλη απόφαση του Χέιγουορντ!
NBA

Αύριο ή μεθαύριο η μεγάλη απόφαση του Χέιγουορντ!

gordon hayward jazz

gordon hayward jazz

Η περίπτωση του Γκόρντον Χέιγουορντ είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αυτή τη στιγμή στην ελεύθερη αγορά του NBA, με 3 ομάδες να κονταροχτυπιούνται για την απόκτηση του all-around φόργουορντ των Τζαζ. Ο 26χρονος σταρ έχει απορρίψει την οψιόν της επόμενης χρονιάς, “κυνηγώντας” ένα πλουσιότερο συμβόλαιο, με την απόφασή του να γίνεται γνωστή αύριο ή μεθαύριο, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ της Salt Lake Tribune, Τόνι Τζόουνς!

Γιούτα Τζαζ, Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ αναμένουν με τεράστια αγωνία την τελική απάντηση του Χέιγουορντ, ο οποίος έχει ήδη συναντηθεί με τους ιθύνοντες των δύο πρώτων και απομένει το meeting με τη δική του ομάδα. Είναι προφανές ότι θα λάβει max συμβόλαιο, κάτι που αξίζει και με το παραπάνω. Την περσινή σεζόν είχε 21.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα, κερδίζοντας την πρώτη του συμμετοχή σε All-Star Game.

Το… τρίλημμα θα είναι, προφανώς, πολύ μεγάλο. Οι Σέλτικς θα αυξήσουν κατακόρυφα τις ελπίδες τους για πρόκριση στους Τελικούς, έχοντας το δέλεαρ του πρωταθλητισμού ως ισχυρό “χαρτί” στη διαπραγμάτευση. Στους Χιτ, ο Χέιγουορντ θα είναι ο ηγέτης μιας ανερχόμενης και τρομερά καλοδουλεμένης ομάδας ενώ, οι Τζαζ είναι το “σπίτι” του, εκεί όπου έχει αγωνιστεί και τα 7 χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας. Όπου και να καταλήξει, το σίγουρο είναι ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός θα… φουσκώσει απότομα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…