Κεντρική NBA Άθλιος στο ντεμπούτο του ο Λόνζο Μπολ! (vid)
NBA

Άθλιος στο ντεμπούτο του ο Λόνζο Μπολ! (vid)

lonzo ball lakers

lonzo ball lakers

Το κοινό στο Λας Βέγκας ήταν τρομερά ανυπόμονο, ώστε να παρακολουθήσει το “φαινόμενο”, Λόνζο Μπολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς. Το νο.2 του φετινού Ντραφτ αποτελεί ήδη “φίρμα”, τόσο χάρη στο ταλέντο του, όσο και εξαιτίας του μεγάλου στόματος του πατέρα του, ΛαΒάρ αλλά οι αγωνιστικές επιδόσεις του 20χρονου πλέι-μέικερ δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σταρ του UCLAκόλλησε” στους 5 πόντους με 2/15 σουτ (1//1 τρίποντα), με το χέρι του να είναι “κρύο” καθ’΄όλη τη διάρκεια του αγώνα εναντίον των Λος Άντζελες Κλίπερς! Παρά την αποθέωση που γνώριζε όποτε έπαιρνε την μπάλα στα χέρια του, ο Μπολ φαινόταν πλήρως εκτός ρυθμού, δίνοντας περαιτέρω “τροφή” στους haters, ώστε να τον χλευάσουν! Μοναδικό θετικό από αυτή την αναμέτρηση ήταν ορισμένες εξαιρετικές πάσες του (5 ασίστ) και κάποιες καλές αμυντικές ενέργειες.

Οι Κλίπερς επικράτησαν στην παράταση με 96-93, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Σιντέιριους Θόρνγουελ, με 26 πόντους (14/18 βολές) ενώ ο Μπράις Τζόνσον είχε 23. Για τους “λιμνανθρώπους”, ο Μπράντον Ίνγκραμ έκανε τη διαφορά, με 26 πόντους ενώ ο Τόμας Μπράιαντ είχε 13.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…