Κεντρική Διεθνή Από τους “Μαχητές” στη Γερμανία!

Από τους “Μαχητές” στη Γερμανία!

christos diktapanidis

christos diktapanidis

Ο Χρήστος Δικταπανίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β’ Εθνική Κατηγορία της Γερμανίας καθώς αποδέχθηκε την πρόταση της Χέλεφεν Μονάχου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Μέχρι πρότινος, συνεργαζόταν με τους Μαχητές Δόξας Πευκών.

Η ανακοίνωση:

“Με μεγάλη χαρά μάθαμε ότι ο προπονητής των υποδομών μας, Χρήστος Δικταπανίδης, θα προπονεί του χρόνου ομάδα Β’ Εθνικής στη Γερμανία. Ο Χρήστος είναι χρόνια μέλος του σωματείου και έχει βιώματα αλλά και συμμετοχή στις μεγάλες μας επιτυχίες.

Ξεκίνησε το 2007 ως υπεύθυνος ακαδημιών στην τότε Δόξα Ρετζικίου την οποία έπειτα από 2 χρόνια ανέλαβε ως πρώτος προπονητής στην Α’ ΕΚΑΣΘ κερδίζοντας την άνοδο. Μετά ήρθε η συνένωση των ομάδων των Πεύκων και οι Μαχητές Δόξας Πεύκων και άλλη μία άνοδος στη Β’ Εθνική. Ο Χρήστος προπόνησε την ομάδα και στη Β’ Εθνική και τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται με τις υποδομές μας.

Η πρόταση που του ήρθε ήταν πολύ καλή και ο coach που του αρέσουν οι προκλήσεις, δέχθηκε. Έτσι, το 2017-18 θα τον βρει στον πάγκο του BC Helleven Μονάχου στη Β’ Εθνική Γερμανίας. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει ιδρυθεί από Έλληνες, έχει αρκετές υποδομές (3 τριπλά γήπεδα) και ακαδημίες 200 παιδιών. Έχει αθλητές από διαφορετικές εθνότητες και στόχος της είναι η ένταξη στην κοινωνία της Γερμανίας μέσα από την αθλητική ένταξη. Εμείς ευχόμαστε στον Χρήστο κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο ταξίδι του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…