Κεντρική NBA Από Μίλερ σε Μίλερ η Μπάμπεργκ!
NBA

Από Μίλερ σε Μίλερ η Μπάμπεργκ!

quincy miller

quincy miller

Ο Ντάριους Μίλερ αποδέχθηκε την πρόταση των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, επιστρέφοντας στο NBA μετά από 2 χρόνια διαλείμματος στην Ευρώπη. Ως αποτέλεσμα, η Μπάμπεργκ έμεινε με ένα μεγάλο κενό στις θέσεις των φόργουορντ, το οποίο, όμως, ενδέχεται να καλυφθεί άμεσα από έναν συνονόματο του 27χρονου παίκτη.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κουίνσι Μίλερ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκειμένου να ενταχθεί στους Γερμανούς. Ο ρεπόρτερ, Ντέιβιντ Πικ, τόνισε στο Twitter ότι ο Μίλερ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι και σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, το κενό θα καλυφθεί επαρκώς.

Ο Μίλερ περιπλανήθηκε επί μια 3ετία στις ΗΠΑ, ώσπου να βρει την υγειά του στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2015-16, έχοντας 14.8 πόντους και 5.7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Η περσινή χρονιά στη Μακάμπι δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, καθώς αγωνίστηκε μονάχα σε 4 ματς Ευρωλίγκα και 15 παιχνίδια συνολικά αλλά η Μπάμπεργκ μοιάζει πρόθυμη να του δώσει την ευκαιρία, ώστε να ανεβάσει εκ νέου τις μετοχές του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…