Κεντρική NBA Απετράπη το deal που θα είχε βάλει “φωτιά”
NBA

Απετράπη το deal που θα είχε βάλει “φωτιά”

paul george kevin love

paul george kevin love

Ο Πολ Τζορτζ ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ κατά τη διάρκεια της φετινής off-season, ο Κέβιν Λοβ παραμένει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και ο Γκάρι Χάρις εξακολουθεί να βρίσκεται στο ρόστερ των Ντένβερ Νάγκετς. Οι ισορροπίες, όμως, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορούν να μεταβληθούν από λεπτό σε λεπτό, κάτι που αποδεικνύεται και από την παρακάτω ιστορία που εξέδωσε το ESPN, η οποία θα είχε μεταλλάξει τον χάρτη του NBA σε μεγάλο βαθμό αν είχε πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, στις 30 Ιουνίου, τα διοικητικά μέλη των Κλίβελαντ Καβαλίερς, των Ιντιάνα Πέισερς και των Ντένβερ Νάγκετς βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις μέσω conference call. Τα πάντα έμοιαζαν να έχουν οριστικοποιηθεί, με τον Πολ Τζορτζ να γίνεται παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς, τον Λοβ να πηγαίνει στο Ντένβερ και τον Γκάρι Χάρις να ανταλλάσσεται στην Ιντιάνα! Το επόμενο βήμα των διαπραγματεύσεων θα ήταν η επικοινωνία του ιδιοκτήτη των Καβς, Νταν Γκίλμπερτ με τον ίδιο τον Τζορτζ, κάτι που φάνταζε ως ιδιαίτερα σημαντικό, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal. Τότε, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Πέισερς, Κέβιν Πρίτσαρντ άλλαξε γνώμη, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ομάδα του υποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις! Οι υπόλοιπες ομάδες προσπάθησαν να διατηρήσουν “ζωντανές” τις πιθανότητες αλλά η πρόθεση του Πρίτσαρντ ήταν ξεκάθαρη. Λίγο αργότερα, ο Τζορτζ ανταλλάχθηκε στους Θάντερ, με τους Πέισερς να αποκτούν τους Βίκτορ Ολαντίπο και Ντομάντας Σαμπόνις.

Σε περίπτωση που οι Καβς αποκτούσαν τον Τζορτζ, η γκρίνια περί μη ενίσχυσης της ομάδας θα είχε κοπάσει, με τον 27χρονο σούπερ-σταρ να συνθέτει ένα απίθανο δίδυμο με τον Τζέιμς στις θέσεις των φόργουορντ ενώ, η γνώμη του Κάιρι Έρβινγκ περί ανταλλαγής ίσως να είχε αλλάξει. Οι Νάγκετς δεν θα αποκτούσαν ποτέ τον Πολ Μίλσαπ ενώ οι Θάντερ δεν θα είχαν την ευκαιρία να αυξήσουν τόσο πολύ τη δυναμική της ομάδας τους!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…