Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Στα μεγάλα σαλόνια ο Χατζηκυριακίδης

Στα μεγάλα σαλόνια ο Χατζηκυριακίδης

Σε ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στην καριέρα του προχώρησε ο Δημήτρης Χατζηκυριακίδης, αφού συμφώνησε με τον Φάρο-ΓΣΛ και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί με την φανέλα του στην Basket League.

O νεαρός γκαρντ αποχώρησε από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προσπάθησε να τον πείσει να έρθει στην ομάδα του, όπως και έγινε. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με την φανέλα του ΓΣΛ ο Δημήτρης Χατζηκυριακίδης. Το Δ.Σ. της υπό σύσταση ΚΑΕ ΦΑΡΟΣ-ΓΣΛ 2017, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Δημήτρη Χατζηκυριακίδη για τα επόμενα 3 χρόνια. O αθλητής έχει ύψος 1.92, αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και είναι γεννημένος στις 31/10/1998.

Κατά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στους Μαχητές Δόξας στην Α2 Εθνική κατηγορία όπου σε 33 αγώνες είχε μ.ο. 9.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ. Επίσης έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ελλάδας κάτω των 16 ετών το 2014, με συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λετονίας, ήταν διεθνής με την Εθνική κάτω των 18 ετών το 2016, έχοντας συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016 στην Σαμψούντα της Τουρκίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…