Κεντρική NBA Ανυπόμονος ενόψει της σεζόν ο βελτιωμένος Παπαγιάννης (vid)

Ανυπόμονος ενόψει της σεζόν ο βελτιωμένος Παπαγιάννης (vid)

giwrgos papagiannis sacramento kings

giwrgos papagiannis sacramento kings

Στο summer camp των Σακραμέντο Κινγκς βρίσκεται ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον “σέντερ” των “βασιλιάδων” να δουλεύει ασταμάτητα, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ενόψει της επερχόμενης σεζόν. Σε δηλώσεις του, ο “Big Papa” μίλησε για τα πεπραγμένα της περσινής χρονιάς, τη φετινή εμπειρία της καλοκαιρινής προετοιμασίας αλλά και για τους στόχους ενόψει της επόμενης σεζόν.

“Έχασα περίπου 5.5 κιλά. Είμαι πολύ πιο ελαφρύς σε σχέση με το πως ήμουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είμαι γρηγορότερος και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο summer league”, ανέφερε ο Έλληνας σέντερ, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερη σωματική κατάσταση.

Ακόμη, ο Παπαγιάννης έκανε μια μικρή αναφορά και στους προσωπικούς του στόχους: “Δεν είχα πολλές παρουσίες με την ομάδα πέρσι διότι τον περισσότερο καιρό ήμουν στους Ρίνο Μπίγκχορνς. Ο στόχος μου για την επόμενη σεζόν είναι να παίξω όσο περισσότερο μπορώ. Έχω βάλει κάποια προσωπικά “στοιχήματα”, για αυτό και έχω χάσει τόσο βάρος και για αυτό ξεκίνησα να δουλεύω από την πρώτη μέρα μετά το τέλος της σεζόν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα μου ώστε να νικήσει όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται.

Επιπροσθέτως, μίλησε και για τις διαφορές της φετινής προετοιμασίας σε σχέση με την περσινή: “Φέτος είναι όλα πιο εύκολα. Ακόμη και εγώ είμαι “δάσκαλος” για κάποια παιδιά όπως ο Χάρι (Γκαίλς). Παίζει περίπου στην ίδια θέση με εμένα, καθώς είναι “4άρι” και προσπαθώ να τον βοηθήσω κάθε φορά που είναι στο παρκέ. Είναι μια ωραία εμπειρία για όλους μας”.

Τέλος, ο Παπαγιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη μελλοντική πορεία των νεαρών Κινγκς: “Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να αρχίσει η σεζόν!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι τελικά ο… Big Brother! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, ότ…