Κεντρική NBA Ανταλλάχθηκε στους Νετς ο Κάρολ
NBA

Ανταλλάχθηκε στους Νετς ο Κάρολ

deMarre carroll

deMarre carroll

Οι Τορόντο Ράπτορς είχαν την ανάγκη να αδειάσουν χώρο στο σάλαρι καπ, μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Κάιλ Λάουρι και του Σερτζ Ιμπάκα. Οι Καναδοί κατάφεραν εν τέλει να πετύχουν τον σκοπό τους, ανταλλάσσοντας τον ΝτεΜάρ Κάρολ στους Μπρούκλιν Νετς μαζί με δύο ντραφτ-πικ του 2018 και λαμβάνοντας τον Τζάστιν Χάμιλτον, όπως μετέδωσε ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Ο Κάρολ έχει δύο ακόμη χρόνια στο συμβόλαιό του με συνολικές απολαβές ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων και πλέον, οι Ράπτορς έχουν μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να υπογράψουν κάποιον παίκτη από την ελεύθερη αγορά. Ο 30χρονος φόργουορντ είχε ήδη χάσει πόντους από την περασμένη σεζόν, με τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται κατά 4 λεπτά ανά αγώνα και με την παραγωγικότητά του να “βουτά” (8.9 πόντοι, 3 ριμπάουντ ανά αγώνα).

Στο Μπρούκλιν, ο Κάρολ θα έχει όλο τον χώρο και τον χρόνο, προκειμένου να “αναστήσει” τα στατιστικά του, με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι θα είναι υγιής, καθώς έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αμυντικό και έναν αρκετά καλό σουτέρ (36.1% από το τρίποντο στην καριέρα του), έχοντας την ευκαιρία να συμβάλλει θετικά στο rebuilding των Νετς από τη θέση του βασικού σμολ φόργουορντ.

Όσον αφορά τους Ράπτορς, απέκτησαν ένα stretch 5άρι στο πρόσωπο του Χάμιλτον, ο οποίος είχε 6.9 πόντους και 4.1 ριμπάουντ ανά αγώνα πέρσι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…