Κεντρική Γυναίκες Ανανέωσε με τον Άρη η Γράψα

Ανανέωσε με τον Άρη η Γράψα

eftyhia grapsa aris

eftyhia grapsa aris

Η Ευτυχία Γράψα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Άρη και για την επόμενη σεζόν, με την 23χρονη γκαρντ να γίνεται κάτοικος Θεσσαλονίκης, πέρσι, όταν μεταγράφηκε στην ομάδα από τη Νίκη Λευκάδας.

Η ανακοίνωση:

“H Eυτυχία Γράψα και τη νέα χρονιά στον Άρη! Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Άρη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια Ευτυχία Γράψα, για έναν ακόμα χρόνο! Η παίκτρια είναι γεννηθείσα στις 12/2/1994 στο Αγρίνιο, έχει ύψος 1,76 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”. Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα Αργοναύτες Αγρινίου, όπου έπαιξε στις κορασίδες. Μετά πήγε με υποτροφία στο Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης όπου, εκτός από τη σχολική ομάδα του Αριστοτελείου Κολεγίου Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε και στις κορασίδες του ΠΑΟΚ κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την περίοδο 2009-10.

Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή στη γυναικεία ομάδα της ΜΕΝΤ, στην οποία αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Α2 Εθνική, τις χρονιές 2010-11 και 2011-12. Το 2012-13 αγωνίστηκε στον Παναθλητικό Συκεών στην Α2 Εθνική, όπου έχασε την άνοδο στην Α1 σε αγώνα μπαράζ από τον Ιπποκράτη Κω. Το 2013-14 αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου στην Α1 Εθνική, τερματίζοντας στην 6η θέση του πρωταθλήματος. Την επόμενη χρονιά (2014-15) πάλι με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου στην Α1 Εθνική τερμάτισε 4η στην Α1 και ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας. Τη χρονιά 2015-16 αγωνίστηκε στη Νίκη Λευκάδας στην Α1 Εθνική, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση και από πέρσι αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…