Κεντρική Elite League Αγκαλιά με την Α2!

Αγκαλιά με την Α2!

ermis agias 1

ermis agias 1

Σχέδια για την Α2 κάνει ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί τα κενά της δεύτερης εθνικής κατηγορίας και να αγωνιστεί αυτός εκεί. Ο Ερμής περιμένει και επίσημα να ενημερώσουν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων την ΕΟΚ ότι δεν θα αγωνιστούν στην Α2, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την κατηγορία.

Ήδη στο πρωτάθλημα της Α2 έχει δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχει ο Αίολος Αστακού και τη θέση του θα πάρει ο Παπάγου. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, οι οποίοι θέλουν να αγωνιστούν στη Β΄Εθνική. Ο Ερμής είναι ο δεύτερος επιλαχών και αναμένεται να συμμετάσχουν τη νέα σεζόν στην Α2

Ο πρόεδρος της ομάδας ανέφερε για το θέμα: “Περιμένουμε την ομάδα των Πεύκων να ενημερώσει επίσημα την Ομοσπονδία ότι δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, όπως έκανε ο Αίολος Αστακού, για να είμαστε 100% σίγουροι. Εμείς πάντως μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα κάνουμε σχεδιασμό για την Α2 Εθνική. Όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον κατά 99%, ο Ερμής τη νέα σεζόν θα είναι στην Α2 Εθνική. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ήταν κάτι που το θέλαμε και το κυνηγήσαμε αγωνιστικά στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Αγιάς. Ο Ερμής πιστεύω, εάν οριστικοποιηθεί η άνοδος, πετυχαίνει τον μεγαλύτερο στόχο του. Είναι στόχος ζωής. Φυσικά αυτό από τη μία μας χαροποιεί, ωστόσο από την άλλη δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις και περισσότερα βάρη. Γι’ αυτό θέλουμε την κοινωνία της Αγιάς κοντά μας και θα χρειαστούμε μεγαλύτερη οικονομική στήριξη από τους χορηγούς μας”.

Για το θέμα του προπονητή σημείωσε: “Περιμέναμε να δούμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε για να κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις. Τώρα που βλέπουμε ότι εκτός απροόπτου θα είμαστε στην Α2 Εθνική θα ξεκινήσουμε να διευθετήσουμε το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια των μεταγραφών”.

Παράλληλα, εξελέγη το νέο Δ.Σ. της ομάδας, το οποίο απαρτίζουν οι  Θ. Ριζούλης, Κ. Ζέικος, Χρ. Γκουβαΐλας, Ε. Νικολακούλης, Ι. Αργυρούλης, Αρ. Αργυρούλης, Στ. Καρανίκας, Χρ. Ματζάνας, Χρ. Καρνάβας, Ν. Γαζέπης, Χρ. Βλησαρούλης, Κ. Δημηνίκος, Αθ. Σουφλιός, Δ. Τσιούρης, Γ. Βλάχος, (αναπληρωματικοί Δ. Χατζηκομνίτσας, Ι. Σχοινάς, Κ. Θέος).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…