Κεντρική Β' Εθνική “Σταχυοφόρος” ο Κελαϊδής!

“Σταχυοφόρος” ο Κελαϊδής!

kelaidis 1

kelaidis 1

Την απόκτηση του Χριστόφορου Κελαϊδή ανακοίνωσε επίσημα ο Πανελευσινιακός, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του eBasket.gr. Ο 22χρονος γκαρντ, ύστερα από μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 με την Καβάλα, θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική με τη φανέλα των “σταχυοφόρων”.

Η ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει μία ακόμη σημαντική προσθήκη ποιότητας, την απόκτηση του Χριστόφορου Κελαϊδή (guard, 22 ετών, 1,87μ).

Ο αθλητής ξεκίνησε από το Φιλαθλητικό ως μέλος της αθλητικής παρέας των Αδελφών Αντετοκούνμπο και τη σεζόν 2014-2015 παραχωρήθηκε με υποσχετική στο Γαλάτσι αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική. Την επόμενη (2015-2016) επιστρέφει στο Φιλαθλητικό για να γίνει στόχος της Καβάλας με την οποία θα κάνει μία εκπληκτική σεζόν πέρυσι στην Α2 Κατηγορία (2016-2017) με 10,2 πόντους και 1,6 ασίστ.

Με την προσθήκη του Χριστόφορου Κελαϊδή η περιφέρεια αποκτά έναν επιπλέον δεινό σκόρερ κι αυξάνεται η οξυδέρκεια της. Η Διοίκηση καλωσορίζει τον παίκτη στην Ελευσίνα κι εύχεται όχι απλά να μιλά με το καλάθι αλλά να αποτελέσει και τον αοιδό της νίκης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…