Κεντρική Basket League Άρης Zάρας: “Nα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”

Zάρας: “Nα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”

azaras

azaras

O Άρης αγωνίζεται στο “Νίκος Γκάλης” εναντίον της ΑΕΚ (03/06, 17:00), για τον τρίτο αγώνα του μικρού τελικού της Stoiximan.gr Basket League, με τον Θόδωρο Ζάρα να τονίζει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ πως οι “κιτρινόμαυροι” θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις που έχουν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
“Προερχόμαστε από δύο ήττες, στη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια και το περιθώριο να κοιτάμε πίσω. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και αυτό συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όμως όσοι κι αν αγωνιστούμε αύριο, πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχουν. Έχουμε παίξει πέντε φορές φέτος με την ΑΕΚ και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μπορεί η σειρά να μην κρίνει κάτι ουσιαστικό και να γίνεται περισσότερο για το γόητρο, όμως αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε αδιάφοροι. Ποτέ ένας παίκτης δεν μπαίνει στο γήπεδο χαλαρός, ανεξάρτητα από τη σημασία του αγώνα.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη. Με την ίδια ένταση θα παλέψουμε και αύριο στο “Νίκος Γκάλης“, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο, ώστε να μην τελειώσει η χρονιά άδοξα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …