Κεντρική NBA Υποψήφια για τη θέση του γενικού διευθυντή στους Μπακς η Χάμον
NBA

Υποψήφια για τη θέση του γενικού διευθυντή στους Μπακς η Χάμον

becky hammon

becky hammonΟι Μιλγουόκι Μπακς φαντάζουν πρόθυμοι να πρωτοπορήσουν, σε ό,τι αφορά το κενό στο πόστο του τζένεραλ μάνατζερ, το οποίο δεν έχει καλυφθεί ακόμη μετά το τέλος της θητείας του Τζον Χάμοντ. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ρίχνει τα “βέλη” της σε αρκετούς υποψηφίους, με το όνομα της Μπέκι Χάμον, όμως, να φαντάζει ξεχωριστό!

Οι ιθύνοντες των Μπακς θα ξεκινήσουν να διεξάγουν συνεντεύξεις τη Δευτέρα, ώστε να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση του γενικού διευθυντή, με την πρώην βοηθό του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς να συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων, σύμφωνα με τον Άντριαν Γουοζναρόφσκι. Η Χάμον δεν έχει προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση αλλά έχει συνηθίσει να “σπάει” τους κανόνες.

Συγκεκριμένα, η Χάμον ήταν η πρώτη γυναίκα που συμπεριλήφθηκε στο προπονητικό τιμ μιας ομάδας NBA ενώ ήταν επίσης η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή, στο summer league του 2015! Η θέση του τζένεραλ μάνατζερ δεν έχει καταληφθεί ποτέ από γυναίκα, με τη Χάμον να επιχειρεί να γράψει εκ νέου ιστορία.

Ο δρόμος, όμως, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ειδικότερα, ο βοηθός τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς, Τζάστιν Ζανίκ έχει πάρει προσωρινή αναβάθμιση, όσο οι Μπακς αναζητούν τον αντικαταστάτη του Χάμοντ, προετοιμάζοντας την ομάδα ενόψει του Ντραφτ. Ο Ζανίκ είναι και αυτός ανάμεσα στους υποψηφίους για το πολυπόθητο χρίσμα, έχοντας σπουδαία υποστήριξη μέσα και έξω από τον οργανισμό της ομάδας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γουοζναρόφσκι. Ακόμη και να μην τα καταφέρει η Χάμον έχει ήδη αποδείξει ότι απολαμβάνει καθολικό σεβασμό από το “ανδροκρατούμενο” NBA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…